30 Nisan 2023, 20:51 | #1 |
Yumurta Turşusu Tarifi İçin Malzemeler
6 adet katı haşlanmış yumurta (sayısı artırılabilir)
1 su bardağı pancar suyu (hazır satılan pancar turşusu suyunu kullandım) Yarım su bardağı sirke 1 adet küçük soğan 3-4 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz Yumurta Turşusu Tarifi Yapılışı Yumurtalar katı haşlanır,soyulur ve uygun bir kavanoza yerleştirilir. Küçük bir tencerede pancar suyu,sirke,tuz,ince doğranmış soğan ve sarımsak 10 dk kaynatılır. İyice soğuduktan sonra kavanozdaki yumurtaların üzerini örtecek şekilde eklenir ve kapağı sıkıca kapanır. Buzdolabında beklettiğiniz turşuyu 2-3 gün sonra yiyebilirsiniz… Afiyet olsun
________________
Sanalı bıraktım..
|
|
|
07 Aralık 2023, 06:39 | #2 |
Kokusu bile kötü olur ya onun
________________
~ E & B ~ |
|
|
07 Aralık 2023, 06:44 | #3 |
Bu gün de şaşırdık çok şükür
________________
"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
|
|
|
07 Aralık 2023, 13:40 | #4 |
Güzel bence 😃😃 denemek lazım
________________
Sanalı bıraktım..
|
|
|
07 Aralık 2023, 13:52 | #5 |
rengi paskalya yumurtalarına benziyor sjsjjs
|
|
|
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
|
|