Yumurta Turşusu Tarifi İçin Malzemeler
6 adet katı haşlanmış yumurta (sayısı artırılabilir)
1 su bardağı pancar suyu (hazır satılan pancar turşusu suyunu kullandım) Yarım su bardağı sirke 1 adet küçük soğan 3-4 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz Yumurta Turşusu Tarifi Yapılışı Yumurtalar katı haşlanır,soyulur ve uygun bir kavanoza yerleştirilir. Küçük bir tencerede pancar suyu,sirke,tuz,ince doğranmış soğan ve sarımsak 10 dk kaynatılır. İyice soğuduktan sonra kavanozdaki yumurtaların üzerini örtecek şekilde eklenir ve kapağı sıkıca kapanır. Buzdolabında beklettiğiniz turşuyu 2-3 gün sonra yiyebilirsiniz… Afiyet olsun |
Kokusu bile kötü olur ya onun
|
Bu gün de şaşırdık çok şükür :elleagzinikapatan:
|
Alıntı:
Alıntı:
Güzel bence 😃😃 denemek lazım |
rengi paskalya yumurtalarına benziyor sjsjjs
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:04. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.