IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Aralık 2022, 19:06   #1
Vav
Kayıtlı Üye
Vav - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Post Palamut Pilaki

Malzemeler
1 adet büyük boy palamut(halka dilim)
3 yemek kaşığı zeytinyağı
3 diş sarımsak
3 adet soğan
2 adet domates
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı tuz
4 adet defne yaprağı
1/2 çay bardağı su
1/2 adet limonun suyu
1/2 demet maydanoz
1/2 adet limon(dilimlenmiş)



Nasıl Yapılır?
*Geniş bir tencereye ay şeklinde doğranmış soğanları ve rendelenmiş sarımsakları alın. *Zeytinyağını ekleyip kısık ateşte hafif karamelize olana kadar pişirin.
*Soğanların üzerine dilim dilim kesilmiş domatesleri ilave edip kavurmaya devam edin.
*Ardından tuz, tane karabiberi ekleyin.
*Defne yapraklarını da ilave edin.
*Dilimlenmiş palamutları, limon suyu ve suyunu da ilave edin.
*Balıkların üzerine kıyılmış maydanozu serpiştirin ve limon dilimleri ile süsleyin.
*Tencerenin kapağını kapatıp 30 dakika kısık ateşte pişirin.Afiyet olsun..


^aLıntı^
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:51.