IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Eylül 2021, 10:16   #1
BekLentiLer Üzer BekLemeyin
Ecem12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart YöreseL AkçaAbat Köftesi Tarifi



Akçaabat Köftesi Tarifi İçin Malzemeler

500
gram
dana kıyma
100
gram
yağlı kuzu boşluk eti
4
diş
sarımsak
1
su bardağı
Trabzon ekmeği kırıntısı
1
tatlı kaşığı
tuz
1
çay kaşığı
karabiber
2
adet
domates
2
adet
yeşil sivri biber

Akçaabat Köftesi Tarifinin Püf Noktası
İki ayrı kıymayı aynı anda çektirmek, fazla yağ ilave etmeden ideal köfteye ulaşmanıza yardımcı olur.


Akçaabat Köftesi Tarifinin Pişirme Önerisi
Dilerseniz fırının ızgara telinde 180 derecelik fırında da köftelerinizi pişirebilirsiniz.



Akçaabat Köftesi Tarifi Nasıl Yapılır?
Trabzon ekmeği içini rondodan geçirin ve bir gece iyice kuruması için, bir tepsiye yayın ve üzerine tülbent örterek bekletin.
İki kıymayı birlikte çektirebilirseniz daha kolay harmanlancaktır. Eğer çektiremediyseniz iki kıymayı ekmek içiyle birlikte 5 dakika kadar yoğurun.
Sarımsağı, tuz ve karabiberi ilave edin.
Rulo haline getirin ve buzdolabında bu haliyle 30 dk dinlendirin.
Bıçak yardımıyla porsiyonlayın ve avuç içinizle bastırın.
İyice ısınmış, hafif yağlanmış döküm tavada önlü arkalı kızartın. Domates ve biberleri de tavaya dizin. Hafifçe közleyin.
Sunum tabağına yerleştirin ve afiyetle servis edin.

Alıntı
________________


Bir Defa Aldatan Kisiyi Affedersen, Seni Yine Kullanir;
Çünkü Ihanet Bir Ruh Hali Degil, Karakterin Dökülüş Biçimidir.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:26.