22 Ocak 2023, 16:49 | #1 |
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Malzemeler; 500 gr Brüksel lahanası 1 havuç ½ soğan 1 çay kaşığı bal 3 bardak sıcak su ½ çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz Yapılışı: Yemeklik doğranan soğanlar ısıtılmış zeytinyağında sararana dek kavrulur. Soğanlar sarardığında ince yemeklik doğranmış havuçlar eklenir ve 5 dakika daha kavrulur. Lahanalar ile beraber tuz ve bal da ilave edilip biraz daha karıştırılır. Sıcak su ilave edilir ve sebzeler yumuşayınca servis edilir. Afiyet olsun. |
|
|
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
|
|