Zeytinyağlı Brüksel Lahanası
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler; 500 gr Brüksel lahanası 1 havuç ½ soğan 1 çay kaşığı bal 3 bardak sıcak su ½ çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz Yapılışı: Yemeklik doğranan soğanlar ısıtılmış zeytinyağında sararana dek kavrulur. Soğanlar sarardığında ince yemeklik doğranmış havuçlar eklenir ve 5 dakika daha kavrulur. Lahanalar ile beraber tuz ve bal da ilave edilip biraz daha karıştırılır. Sıcak su ilave edilir ve sebzeler yumuşayınca servis edilir. Afiyet olsun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:46. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.