IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Ağustos 2021, 18:24   #1
Kayıtlı Üye
DeLLy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ircforumuicon (1) Sıvı Yağlı Açma Tarifi

Sıvı Yağlı Açma Tarifi İçin Malzemeler


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


1
su bardağı
ılık süt
1
paket
instant maya
(10 g)
3
yemek kaşığı
toz şeker
1
su bardağı
ılık su
1
su bardağı
sıvı yağ
2
adet
yumurta beyazı
1
tatlı kaşığı
tuz
7
su bardağı
un
2
adet
yumurta sarısı

Sıvı Yağlı Açma Tarifi Nasıl Yapılır?

Süt, maya ve şekeri karıştırın. Su, sıvı yağ ve yumurta beyazlarını ekleyip çırpın. Tuzu ve kontrollü bir şekilde unu ekleyip karıştırın.
Hamur kıvam almaya başladığında kabın içinde hafifçe yoğurun ve streç filmle sarıp 45 dakika mayalanmaya bırakın.
Hamurdan mandalina boyutlarında bezeler kopartın ve elinizde yoğurup silindir şeritler halinde uzatın. İki şeridi birbirine burgu şeklinde sarın ve iki uçtan birleştirip açma şeklini verin.
15 dakika tepside dinlendirin. Ardından yumurta sarısı sürün ve 190 derecede 20 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra bir süre dinlendirin. Ardından afiyetle tüketin!

Konu DeLLy tarafından (24 Ağustos 2021 Saat 15:08 ) değiştirilmiştir..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:57.