IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Oyun Dünyası Oyunlar ile alakalı her şeye bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Nisan 2023, 16:27   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Resident Evil 4 Remake Satışları Dünya Çapında 4 Milyonu Geçti



Capcom, Resident Evil 4 Remake satışlarının tüm platformlarda 4 milyonu geçtiğini duyurdu. Geçtiğimiz hafta yayıncı en son versiyonunun sadece iki günde 3 milyondan fazla satmayı başardığını duyurdu ve şimdi, yaklaşık bir hafta sonra, yayıncı bir milyon adet daha satıldığını açıkladı.

Capcom doğrudan bahsetmedi ancak yayıncının Resident Evil 7, Resident Evil 2 Remake, Resident Evil 3 Remake ve Resident Evil Village dahil olmak üzere son Resident Evil sürümlerinin bu ilk satış rakamlarına bakıldığında, Resident Evil 4 Remake bugüne kadarki en hızlı satan Resident Evil oyunu olmasıyla öne çıkıyor. Referans olarak, Resident Evil 7 satışın ilk haftasında dünya çapında 2,5 milyondan fazla kopya satmayı başardı ve Capcom’un oyunun ilk üç ayında 3,5 milyondan fazla kopya sattığını biliyoruz.

Sırasıyla, Resident Evil 2 Remake ve Resident Evil 3 Remake, lansmandan sonraki üç gün içinde 3 milyondan fazla ve beş gün içinde 2 milyon kopya sattı. Capcom’un serideki en yeni oyunu Resident Evil: Village, dokuz ayda dünya çapında tüm platformlarda 5,7 milyondan fazla sattı.

Resident Evil 4 Remake şu anda dünya çapında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One ve PC için mevcut.

Technopat
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:58.