IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Oyun Dünyası (https://www.ircforumu.org/oyun-dunyasi/)
-   -   Resident Evil 4 Remake Satışları Dünya Çapında 4 Milyonu Geçti (https://www.ircforumu.org/oyun-dunyasi/84451-resident-evil-4-remake-satislari-dunya-capinda-4-milyonu-gecti.html)

Alisa 08 Nisan 2023 16:27

Resident Evil 4 Remake Satışları Dünya Çapında 4 Milyonu Geçti
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Capcom, Resident Evil 4 Remake satışlarının tüm platformlarda 4 milyonu geçtiğini duyurdu. Geçtiğimiz hafta yayıncı en son versiyonunun sadece iki günde 3 milyondan fazla satmayı başardığını duyurdu ve şimdi, yaklaşık bir hafta sonra, yayıncı bir milyon adet daha satıldığını açıkladı.

Capcom doğrudan bahsetmedi ancak yayıncının Resident Evil 7, Resident Evil 2 Remake, Resident Evil 3 Remake ve Resident Evil Village dahil olmak üzere son Resident Evil sürümlerinin bu ilk satış rakamlarına bakıldığında, Resident Evil 4 Remake bugüne kadarki en hızlı satan Resident Evil oyunu olmasıyla öne çıkıyor. Referans olarak, Resident Evil 7 satışın ilk haftasında dünya çapında 2,5 milyondan fazla kopya satmayı başardı ve Capcom’un oyunun ilk üç ayında 3,5 milyondan fazla kopya sattığını biliyoruz.

Sırasıyla, Resident Evil 2 Remake ve Resident Evil 3 Remake, lansmandan sonraki üç gün içinde 3 milyondan fazla ve beş gün içinde 2 milyon kopya sattı. Capcom’un serideki en yeni oyunu Resident Evil: Village, dokuz ayda dünya çapında tüm platformlarda 5,7 milyondan fazla sattı.

Resident Evil 4 Remake şu anda dünya çapında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One ve PC için mevcut.

Technopat


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.