24 Haziran 2021, 21:37 | #1 |
Acılı Ezme
Acılı Ezme Nasıl Yapılır ? Dünya’da en iyi mezelerin yapıldığı kent Hatay’dır. Bizde site olarak kentimizin tüm meze çeşitlerini sunmaya çalışıyoruz, ancak Hatay mutfak kültürü o kadar zengindir ki, derledikçe sunmaya, sizlere rehber olmaya devam edeceğiz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Acılı Ezme Malzemeleri: - Maydanoz - 1 adet orta boy domates - Sızma zeytinyağı - 3,5 kaşık acı biber salçası - Fesleğen - 1 adet orta boy soğan Acılı Ezme Tarifi: Öncelikle soğan ve domatesleri ince ince doğrayalım, Sonra karıştırma kabına ince ince doğradığımız soğan ve domatesleri, biber salçasını, fesleğen ve zeytinyağını ilave edip iyice harmanlayalım. Sonra maydanozları da ince ince kıyalım, sunum yapacağımız servis tabağına acılı mezeyi alın ve üzerine doğradığınız maydanozları serpelim. Muhteşem lezzetlerden acılı mezemiz servise hazır. Kendi yaptığımız salçayı kullandığımızı düşünerek tuz eklemeyi duruma göre değerlendirebilirsiniz. Afiyet olsun. |
|
|
24 Haziran 2021, 21:47 | #2 |
yapan olsada yesek :/
________________
Yaşadığım kayıplarda kazancımdır. Ben asla kaybetmem. İLLEGALİ SEVİN E-İMZALIDIR www.İrcForumu.org
|
|
|
24 Haziran 2021, 22:10 | #3 |
Bende öyle diyordum
|
|
|
24 Haziran 2021, 22:14 | #4 |
Valla ya.. Çok severim. Ağzım sulandı bak akşam akşam.
________________
Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
|
|
|
24 Haziran 2021, 22:17 | #5 |
Adana kebabıın yanında iyi gidiyor ama bizim burdaki ezme salata
________________
Sen Yeter Ki Çocuk Gibi Davran Gönlümde Salıncağın Hazır Bebeğim ~ #ads |
|
|
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
|
|