IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Aralık 2022, 04:47   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 13.12.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için aşk hayatın ve çocukların öne çıkıyor. Öğle saatlerinde ilişkilerinle ilgili bazı ikilemler, kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Gün içinde de aşk hayatın veya sosyal hayatınla, plan programlarınla ilgili bazı gecikmeler veya engellerle karşılaşman mümkün. Bazı programlarında değişiklikler olabilir. Arkadaşlarınla yaptığın program sana yük gibi de gelebilir. İlişkinle alakalı karamsarlıklara kapılabilirsin. Akşam saatleri ise yeni tanışmalara, karşılaşmalara açık bir zaman dilimi, keyifli vakit geçirebilirsin. Partnerinle bir durumu çözmeniz de mümkün. Gün genelinde geri planda kalan bazı konularla ilgili yüzleşmeler yaşaman mümkün. Açığa çıkan durumlar, ortaya çıkan gizli saklı şeyler de söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün evin ve ailen senin için öne çıkıyor. Öğle saatlerinde ailen ve arkadaşlarınla ilgili bazı ikilemler yaşayabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise evinle, ailenle veya işinle ilgili sorumlulukların biraz ağır gelebilir. İşinle alakalı bazı engel ve gecikmelerle de karşılaşman mümkün görünüyor. Karamsarlığa kapılmamaya dikkat edersen iyi olur. Akşam saatlerinde de aile bireylerinin sağlığı veya parasal konularla ilgili destekleyici etkilerin var. Gün genelinde ise yakın çevrenle, hukuksal konularla, yayıncılıkla ilgili bazı haberler alabilir ve yüzleşmeler yaşayabilirsin. Sadece geri planda bir miktar stres yapabilirsin. Solunum yolları rahatsızlıklarına da bugün dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için iletişim, yakın çevren ve ticaret ön plana çıkıyor. Öğle saatlerinde de iş ortaklarınla ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Öğleden sonra ise iletişiminle, planlarınla, yayıncılık, hukuksal konular veya seyahatle ilgili bazı engellerle, gecikmelerle karşılaşabilirsin. Yahut bu konularla ilgili sorumlulukların sana biraz ağır gelebilir. Akşam saatlerinde de eşinle, partnerinle, yakın çevrenle veya ortaklarınla görüşebilir, kararlar alabilir veya seyahat planlayabilirsin. Gün genelinde sağlığın ve parayla ilgili bazı pürüzlerin, isyanların olabilir. Virütik sorunlar veya para kayıpları konusunda temkinli olmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için maddi konular ve sağlığın öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde parasal konularla ilgili bazı engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin veyahut sağlığınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise iş fırsatları ya da sağlığında ilgili bir konuda görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde ise ikili ilişkilerinde bazı yüzleşmeler yaşaman mümkün. Gizli saklı şeyler açığa çıkabilir ve önemli yüzleşmeler yaşayabilirsin. Bunun yanında hem psikolojik hem fiziksel sağlığına dikkat etmen gereken bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, öğle saatlerinde parayla, bankalarla veya ilişkinle alakalı iç dünyanda bazı huzursuzlukların, çözemediğin durumlar olabilir. Gün içinde ikili ilişkilerinle, evliliğinle, partnerinle ilgili bazı karamsarlıklara kapılsan ve engellerle karşılaşsan da akşam saatlerinde bu durumu çözmen mümkün. Gün genelinde kendinle ve ilişkinle alakalı bazı yüzleşmeler yaşaman mümkün. Sağlığınla ilgili de temkinli olman gereken günlerdesin. Bazı kaygıların, kaybetme korkun açığa çıkabilir. Gizli saklı bazı durumlar da gün yüzüne çıkabilir. Psikolojik ve fiziksel sağlığına da dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için sağlığın ve iç dünyan öne çıkıyor. Öğle saatlerinde evliliğin veya ilişkinle alakalı biraz çözümsüzlük hissedebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise karamsarlık, endişe ve evhama kapılman mümkün. Psikolojik ve fiziksel sağlığın ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde aile bireyleriyle görüşebilirsin ya da aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Gün genelinde aşk hayatın veya sosyal ilişkilerinde alakalı bazı yüzleşmeler yaşaman da mümkün. Bazı entrikalar açığa çıkabilir. Kıskançlık ve kızgınlık yaşayabilirsin. Çocuğunun sağlığı ile ilgili gündemlerin de olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için sosyal hayatın ve arkadaşların ön plana çıkıyor. Öğle saatlerinde sağlığınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Öğleden sonra aşk hayatınla veya arkadaşlarınla ilgili karamsarlığa kapılman, engel ve gecikmelerle karşılaşman mümkün. Akşam saatlerinde ise kardeşlerin ve yakın çevrenle görüşebilir, haberleşebilir, sosyalleşebilirsin. Gün genelinde gerek işinle, gerek kendinle, gerekse ailenle ilgili bazı kızgınlıkların, yüzleşmelerin olabilir. Sağlığına da dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için kariyerin ön plana çıkıyor. Öğle saatlerinde aşk hayatında ilgili bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Öğleden sonra işinle, kariyerinle ya da aile konuları ile ilgili engel ve gecikmelerle karşılaşabilir, karamsarlığa kapılabilirsin. Akşam saatlerinde ise işinle ve kazançlarınla ilgili görüşmeler yapabilir, öz değer algını güçlendirebilirsin. Gün genelinde uzaklardaki bir tanıdığınla ilgili bazı kızgınlıkların açığa çıkabilir, yüzleşmeler yaşayabilirsin. Belki kaybetme korkun da yoğun olabilir. Bilmediğin şeyler kulağına gelebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için uzaklardaki yakınların, seyahat konuları ve eğitim hayatın öne çıkıyor. Öğle saatlerinde ailenle, evinle ilgili bir huzursuzluğun, çözümsüzlüğün olabilir. Öğleden sonra seyahatle ilgili, iletişimle veya yayıncılıkla ilgili bazı gecikmelerle veya engellerle karşılaşman mümkün. Yakın çevrenle, uzaklarda yaşayan yakınlarınla ilgili veya zihinsel olarak bazı karamsarlıklara kapılabilirsin. Akşam saatlerinde ise çözüm yolları düşünebilirsin, görüşmelerin olabilir. Gün genelinde maddi konularla ilgili, psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili biraz temkinli olmanı öneririm. Aynı zamanda bazı korkuların, kaygıların açığa çıkabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için maddi konular ve sağlık ön plana çıkıyor. Öğle saatlerinde iletişimle ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsin. Öğleden sonra da parasal konularla ilgili gecikmeler ve aksaklıklara karşılaşman mümkün. Psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili de riskli bir zaman dilimi. Özellikle iskelet sistemine dikkat etmeni öneririm. Gün genelinde diğer insanlarla ilişkilerinde, eşinle, partnerinle ilişkinde bazı yüzleşmeler yaşaman mümkün. Bazı kaygıların, kızgınlıkların veya kaybetme korkun açığa çıkabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için ikili ilişkilerin öne çıkıyor. Öğle saatlerinde öz değerinle ilgili sorgulamalara girebilirsin. Akşamüstü ise ikili ilişkilerinde, evliliğinde karamsarlığa kapılman, engel ve gecikmelerle karşılaşman mümkün. Akşam saatlerinde de arkadaşlarınla ya da sosyal çevrenle bir araya gelebilirsin. Gün genelinde bazı korkuların, kaygıların açığa çıkabilir. Gizli saklı olan bazı konular ortaya çıkabilir. Hem fiziksel hem psikolojik sağlığına da dikkat etmen gereken bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için işin ve sağlığın ön planda olacak. Öğle saatlerinde ilişkin veya ortaklığınla ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Akşamüstü işinde bazı engel ve gecikmelerle karşılaşabilir, karamsarlıklara kapılabilirsin. Hem fiziksel hem psikolojik sağlığına dikkat etmen gereken bir zaman dilimi. Akşam saatlerinde de işinle, kariyerinle ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Gün genelinde partnerinle veya çocuğunla ilgili bazı kızgınlıkların, korkuların, kaygıların açığa çıkabilir. Sevgiyle kal.


Kaynak ; Onedio.Com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:16.