IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12 Aralık 2022, 00:14   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 12.12.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında aşk hayatın, çocukların, ilişkilerin ve eğlence hayatın yer alıyor. Gün genelinde sosyal çevren ve ilişkilerin ön planda olacak. Yeni insanlarla tanışabilir, arkadaşlarından destek görebilirsin. Aynı zamanda hukuksal konular, seyahat, eğitim ve yayıncılık açısından da destekleyici etkilerin var. Gün içinde iletişimle ve haberleşme ile ilgili birtakım ikilemlerin olabilir ve pürüzler çıkabilir. Gece saatlerinde ise aşk hayatın ve ilişkinle ilgili bazı
streslerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında evin, yuvan, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Gün içinde ailenle, yayıncılıkla, hukuksal konularla ve uzaktaki tanıdıklarınla ilgili bazı huzursuzlukların, iletişim problemlerin veya streslerin olabilir. Yakınlarınla görüşmek veya evde kalmak arasında ikilem yaşaman da mümkün. Gün genelinde finansal konular ve kariyerin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. İş ilişkileri ve aileden gelecek para açısından şanslı bir gün senin için. Gece saatlerinde ise ikili ilişkilerinde, evliliğinde, partnerinle ilişkinde hareketli gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında yakın çevre, kardeşler, iletişim, seyahat, ticaret ve eğitim konuları yer alıyor. Sosyal ilişkilerinin ve iletişiminin yoğun olabileceği bir gün senin için. Öğleden sonraki saatlerde ise ticari işlerinden alacağın ödemelerle ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Seyahat etmekle maddi konular arasında ikilem yaşaman da mümkün. Gün genelinde ikili ilişkilerini sağlamlaştırmak ve güçlendirmek adına destekleyici etkilerin var. Hukuksal bir konuda güzel sonuç alman da mümkün. Gece saatlerinde ise yakın çevrenin sağlığı ile ilgili bir haber alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında gelirlerin, kazançların ve öz değer algın yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde ise ilişkin ve öz değerin arasında ikilem yaşayabilirsin. İlişkinde kendini değersiz hissedebilirsin. Bunun yanında gün genelinde sağlığın, işin ve maddi konularınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. İşin için gerekli finansmanı sağlayabilir veyahut sağlık problemin ile ilgili kalıcı çözümler bulabilirsin. Gece saatlerinde ise aşk hayatın, çocuklarınla ve partnerinle ilişkin konusunda bazı streslerin olabilir, çatışmalar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, Ay bugün burcunda ilerlerken enerjinin ve motivasyonunun arttığını hissedebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde günlük işlerini organize etmekte zorlanabilirsin. Sorumlulukların, yapman gerekenler ve yapmak istediklerin arasında ikilem yaşayabilirsin. Gün genelinde ise aşk ilişkilerin ve ikili ilişkiler açısından ya da yeni kalıcı ilişkiler kurmak açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Gece saatlerinde ise biraz stresli ve gergin olabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında sağlığın, geri plandaki konuların, iç dünyan ve maneviyatın yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde aşk hayatın ve çocuklarınla ilgili bazı kaygıların açığa çıkabilir, huzursuzlukların söz konusu olabilir. Eğlenceli aktiviteler yapmak ile kendi başına kalmak arasında ikilem yaşaman da mümkün. Gün genelinde ise evinle, ailenle veya gayrimenkul konularıyla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Gece saatlerinde zihinsel olarak kendini yormaya özen gösterirsen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında arkadaşların, sosyal çevren ve sosyal hayatın yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde ise evde olmak ve sosyalleşmek arasında bir ikilem yaşayabilirsin. Bir arkadaşınla ilgili bazı huzursuzlukların da söz konusu olabilir. Gün genelinde ise yakın çevre ilişkilerin, iletişimin, görüşmelerin açısından ve çocuğunun eğitimi açısından destekleyici etkilerin var. Aynı zamanda yalnız olan bir Terazi isen kalıcı bir aşk ilişkisi açısından fırsatların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında işin, kariyerin ve toplumsal statün yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde iletişim, ticaret veya yakın bir dostunla ilgili bazı huzursuzlukların söz konusu olabilir. Kendini stres altında hissedebilirsin. Çalışmak ile sosyalleşmek arasında da ikilem yaşayabilirsin. Gün genelinde ise gelirlerin, kazançların, gayrimenkulden ya da ailenden gelecek paralar konusunda destekleyici etkilerin var. Gece saatlerinde ikili ilişkilerinle alakalı bazı streslerin de olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında hukuksal konular, seyahat, yayıncılık ve eğitim konuları yer alıyor. Uzaklardaki tanıdıklarınla ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Öğleden sonraki saatlerde de seyahat etmek ve maddi imkanların arasında ikilem yaşayabilirsin. Uzakta yaşayan tanıdıklarınla ilgili birtakım huzursuzlukların olabilir. Gün genelinde ise eğitim, iletişim ve ticaret konularında destekleyici etkiler altında olacaksın. Aynı zamanda kalıcı dostluklar kurmak veya yakınlarından destek görmek konusunda da şanslı etkilerin var. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında sağlığın ve finansal konuların yer alıyor. Psikolojik ve fiziksel sağlığın, bankalar, ödemeler, krediler, miras ve nafaka konuları da öne çıkabilir. Öğleden sonraki saatlerde parasal konularla, ödemelerle ilgili bir huzursuzluğun veyahut solunum yolu, sindirim sistemi ile ilgili bir hassasiyetin söz konusu olabilir. Gün genelinde geri planda yürüttüğün maddi işlerle ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Gece saatlerinde de aşk hayatınla veya çocuğunun sağlığıyla ilgili bazı streslerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında aşk hayatın, ikili ilişkilerin, sosyal ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde ilişkinle veya karşı tarafla ilgili bazı kararsızlıkların, kaygıların açığa çıkabilir. Partnerinle olmak veya yalnız olmak arasında ikilem yaşayabilirsin. Gün genelinde ise sosyal hayatın açısından destekleyici etkilerin var. Sosyal çevrenden birileri ile kalıcı dostluklar kurabilirsin. Gece saatlerinde de ilişkinle, evliliğinle ilgili bazı streslerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında işin, günlük işlerin, sağlığın ve sorumlulukların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde sorumlulukların, yapman gerekenler ile sosyal hayatın ve sosyalleşmek arasında ikilem yaşayabilirsin. Bir arkadaşının sağlığı ile ilgili de bir gündemin olabilir. Gün genelinde kariyerin ve toplumsal statün açısından destekleyici ve güzel etkiler altında olacaksın. İşini sağlamlaştırabilirsin. Gece saatlerinde ise iletişim problemleri yaşaman veya bir arkadaşının sağlığıyla ilgili bir gelişme söz konusu. Sevgiyle kal.


Kaynak ; Onedio.Com
 
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:15.