IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2022, 00:08   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 21.11.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, güne biraz erken başlaman, erken saatlerde görüşmelerinin ve konuşmalarının olması mümkün. Günün ilk yarısında aile içi ilişkilerde, diğer insanlarla ilişkilerinde bir miktar gerginlik ve stres olabilir. Gün genelinde bankalar, borçlar, vergiler, ödemeler, alacak/verecek konuları ile ilgili sonuçlanmalar olabilir. Aynı zamanda bir sağlık gündemin var ise tedavi için uygun bir gün, sonuç alabilirsin. Gün içinde arkadaşlarınla seyahat planları yapabilir ya da uzaktaki tanıdıklarından haber alabilirsin. Bugün önemli işlerini 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, erken saatlerde sağlık veya para gündemiyle güne başlayabilirsin. Bir tedavi için harekete geçebilir veyahut ödemelerle ilgili bir haber alabilirsin. Günün ilk yarısında iletişimle, yakın çevrenle ilgili bazı streslerin, kızgınlıkların olabilir. Aynı zamanda solunum yolları enfeksiyonlarına da dikkat edersen iyi olur. Gün içinde ikili ilişkilerinle ilgili, arkadaşlarınla ilişkilerinde kafana taktığın bazı konular sonuçlanabilir, çözümlenebilir. Sosyal çevremden fayda görebileceğin bir gün. Bugün önemli işlerini 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah erken saatlerde güne hareketli başlayabilirsin. Partnerinden veya çocuğundan haber alabilirsin. Günün ilk yarısında çocuğunun sağlığı veya çocuğunun masraflarıyla ilgili bazı streslerin olabilir. Aynı zamanda varsa partnerinle ilişkinde de bazı kızgınlıkların olabilir. Gün genelinde işinle, kariyerinle ve sağlığınla ilgili destekleyici etkiler var. Bir konuda sonuç alabilir, tamamlanma yaşayabilirsin. Diğer insanlarla ilişkilerinin yoğun olacağı, sosyal bir gündesin. Konuşmaların, görüşmelerin ve imzaların olabilir. Yeni ticari anlaşmalar yapabilirsin. Bugün önemli işlerini 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, günün ilk yarısında aile bireyleriyle veya eşinle ilişkinde bazı streslerin, kızgınlıkların olabilir. Aynı zamanda senin veya aile bireylerinin sağlığı açısından da bazı gündemlerin olabilir. Gün genelinde aşk hayatın ve çocuğunun eğitimi açısından şanslı etkiler var. Ayrıca uzaktaki tanıdıklarınla bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirebilirsin. Gün içinde iletişimin yoğun olabilir. İlişkilerinde alakalı bazı kararlar alabilirsin. Yakınlarından yeni haberler de alabilirsin. Bugün önemli işlerini 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, erken saatlerde iletişimin yoğun bir şekilde güne başlangıç yapabilirsin. Yakın çevren ve arkadaşlarınla haberleşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Günün ilk yarısında yakın çevrenle ilişkilerinde bazı pürüzler yaşaman mümkün. Solunum yollarıyla ilgili sorunlara da dikkat etmeni öneririm. Gün genelinde ailenin parası, miras, nafaka, borçlar ile ilgili veya aile bireylerinin sağlığı ile ilgili destekleyici etkiler var. Bazı sonuçlanmalar yaşanabilir. Aynı zamanda partnerinle ilişkin, iletişimin de yoğun olabilir. Bugün önemli işlerini 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, güne iş ve finans konularıyla ilgili gelişmelerle erken ve hızlı bir başlangıç yapabilirsin. Günün ilk yarısı aşk ve sosyal ilişkilerinde kendi değerini sorgulamana sebep olabilecek pürüzler yaşaman mümkün. Aynı zamanda, çocuğunun psikolojik veya fiziksel sağlığıyla ilgili de bir gündemin olabilir. Gün genelinde yakın çevrenle, dostlarınla veya partnerinle iletişimin açısından destekleyici etkiler var. Ticari anlaşmalar için de şanslı bir gün, değerlendirebilirsin. Bugün önemli işlerini 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah erken saatlerde güne yoğun rüyaların etkisinde başlayabilirsin. Günün ilk yarısı biraz stresli etkiler olsa da gün genelinde sağlığın, işin ve kazançların açısından destekleyici ve şanslı etkiler var. Aynı zamanda yakın çevrenle iletişimin de yoğun olabilir. Haber alabilir, yeni kararlar verebilir, yeni tanışmalar yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın finansal konulara kayıyor. Bugün önemli işlerini 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah erken saatlerde yoğun rüyalarının etkisinde güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısında uzaklarda yaşayan bir kadınla ilgili stres yapman mümkün. Bazı kaygıların, endişelerin açığa çıkabilir. Aynı zamanda iletişimde de manipülatif yaklaşımlar olabilir. Bir yandan da gün genelinde aşk hayatın ve çocuklarınla ilgili konularda şanslı ve destekleyici etkiler var. Gün içinde parayala, kazançlarınla ilgili düşünmen, bazı planlar yapman ve kararlar alman mümkün. Akşam saatlerinde de motivasyonun artacaktır. Bugün önemli işlerini 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün sabah saatlerinde güne hareketli ve hızlı bir başlangıç yapabilirsin. İletişimin yoğun olabilir. Günün ilk yarısında sağlık veya para ile ilgili bazı kaygıların veya streslerin olabilir fakat gün genelinde sağlık açısından destekleyici ve şanslı etkiler altında olacaksın. Bir sağlık gündemin varsa sonuçlandırman mümkün. Bir taraftan da sosyal çevrenle, arkadaşlarınla iletişimin ve görüşmelerin çok yoğun olabilir. Bugün önemli işlerini 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün güne hızlı ve koşuşturmacayla başlaman mümkün. Günün ilk yarısı evliliğinde, partnerinle alakalı bazı stresli etkiler var fakat bir taraftan da arkadaşların, sosyal ilişkilerin, yakın çevren ve iletişim trafiğin açısından şanslı etkiler altında olacaksın. Yakınlarının desteğini görebilirsin. Gün genelinde ilişkiler ve para konularında arka planda bazı düşüncelerin ve kararların olabilir. Bugün önemli işlerini 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah erken saatlerde güne partnerinden veya çocuğundan aldığın haberlerle başlayabilirsin. Günün ilk yarısında işinle ilgili, psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili streslerin olabilir, kaygıların açığa çıkabilir. Aynı zamanda iş yerindeki bir kadınla ilgili de sorun yaşaman mümkün. Bir taraftan da kariyerin ve kazançların açısından son derece şanslı etkiler altında olacaksın. Para girişlerin olabilir, bir projeyi tamamlayıp sonuçlandırabilirsin. Arkadaşlarınla görüşme ve konuşmalarının çok yoğun olabileceği bir gün. Bugün önemli işlerini 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde evle veya ailenle ilgili bir gündemle güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısı, çocuğunun sağlığı ile ilgili veya partnerinle ilişkin ile ilgili bazı streslerin olabilir. Fakat bir taraftan da yurtdışı, eğitim, seyahat veya uzaklarda yaşayan yakınların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Yurtdışı, hukuksal konular veya ticaret ile ilgili bir konuyu sonuçlandırabilirsin. Gün genelinde kariyerinle ilgili görüşmelerin, anlaşmaların, sözleşmelerin yoğun olabilir. Bugün önemli işlerini 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Sevgiyle kal.


Kaynak ; Onedio.Com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:19.