IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 20 Kasım 2022, 04:31   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 20.11.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında partnerinle ilişkin, evliliğin, ortaklıkların, her türlü ikili ilişkin yer alıyor. Öğle saatlerinde partnerinle veya diğer insanlarla ilişkilerinde bir miktar stres yaşaman mümkün. Aynı zamanda gün içinde finans konuların, kazançların, bankalar, ödemelerle ilgili de bazı huzursuzlukların ve stresli durumların olabilir. Eşinle veya partnerinle, maddi konular yüzünden anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Gece saatlerinde ise arkadaşlarından manevi destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında sorumlulukların, günlük işlerin ve sağlığın yer alıyor. Bitirmen gereken, ertelediğin angarya işlerini halledebilirsin. Öğle saatlerinde baş ağrıları veya migren ataklarına müsait bir enerji var, tedbirli olmak iyi olur. Günün devamında ise ikili ilişkilerinle alakalı veya sorumluluklarınla alakalı stres yapabileceğin ufak tefek durumlar olabilir. Gün genelinde dostlarından, arkadaşlarından fayda görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında aşk hayatın, ilişkilerin, çocukların ve hayatın keyifli yanları var. Sanatsal aktiviteler için ideal bir gün fakat öğle saatlerinde sosyal çevrenden bazı engellerle karşılaşman, planlarını değiştirmen mümkün. Günün devamında ve akşam saatlerinde ise çocuğunun sağlığı veya partnerinle ilişkin ile ilgili bazı kaygıların, huzursuzlukların olabilir. Bugün ve yarın, kariyerinle ilgili şanslı etkiler devrede. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul ile ilgili konuların yer alıyor. Ailenle vakit geçirmek, evle ilgili işlerini halletmek isteyebilirsin. Öğle saatlerinde baş ağrısı veya genel bir isteksizlik, enerji düşüklüğü yaşaman mümkün. Günün devamında ise sosyalleşmek veya ailenle evde olmak arasında bir ikilem yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise sürpriz bir plan değişikliği olabilir ya da bir arkadaşınla ilgili bir stres yaşayabilirsin. Çocuğunun eğitimi ile ilgili şanslı bir döneme gireceksin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında iletişimin, yakın dostların, yakın çevren, seyahatlerin ve sosyal hayatın yer alıyor. Öğle saatlerinde bazı iletişim problemleri veya arkadaşlarınla ilişkilerinde ufak tefek pürüzler söz konusu olabilir. Seyahat planların var ise bazı pürüzler de çıkabilir. Günün devamında ve akşam saatlerinde yakın dostlarınla ilişkilerinde bazı huzursuzluklar yaşaman, tepkisel yaklaşımlarla karşılaşman mümkün. İlerleyen saatlerde ise partnerinin, eşinin desteğini alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında kazançların, maddi konuların ve öz değer algın yer alıyor. Öğle saatlerinde gereksiz para harcama eğilimin, para çıkışların ya da öz değerini sorgulatacak durumlar yaşaman mümkün. Aynı zamanda psikolojik veya fiziksel boyutta bir sağlık gündemin de olabilir. Günün devamında ise seyahat, yurtdışı, ticaret veya uzakta yaşayan yakınların ile alakalı çözümsüzlük hissedebilirsin. Akşam saatlerinde de tepkisel yaklaşımlara dikkat etmen gerekebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün motivasyonunun yüksek, odağının da kendinde ve ilişkilerinde olduğu bir gün. Dış görünüşünle ilgilenebilir, kendine vakit ayırabilirsin. Öğle saatlerinde ikili ilişkilerinle, partnerinle veya eşinle ilişkinde bazı pürüzler veya kararsızlıklar yaşayabilirsin. Aynı zamanda sağlığınla ilgili de baş ağrısı yaşaman, fiziksel enerjinin düşük olması mümkün. Günün devamında ise parasal konularla ilgili veya sağlığınla ilgili çözümsüzlük hissedebilirsin. Akşam saatlerinde de sürpriz gelişmelere açık bir etki var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sağlığın, geri plandaki konuların ve iç dünyan yer alıyor. Daha içine dönük olabilirsin ve yalnız kalma ihtiyacın artabilir. Öğle saatlerinde psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili bir miktar risk teşkil eden bir zaman dilimi. Baş ağrısı yaşaman mümkün. Aynı zamanda günlük işlerinde isteksizlik ve harekete geçememe, enerji düşüklüğü olarak da kendini gösterebilir. Günün devamında ise ilişkinle, partnerinle, evliliğinle alakalı bir çözümsüzlük hissi yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde tepkisel yaklaşımlara, ani çıkışlara dikkat. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında sosyal hayatın, arkadaşların ve sosyal çevren yer alıyor. İletişiminin yoğun olduğu bir gün olabilir. Öğle saatlerinde aşk hayatınla ilgili bir isteksizlik veya bir stres yaşaman mümkün. Aynı zamanda çocuğunun sağlığı ile ilgili de bir durum olabilir. Günün devamında ise sağlığınla ilgili veya işin ile ilgili kendini çözümsüz ve huzursuz hissedebilirsin. İlerleyen saatlerde yakınlarınla, dostlarınla iletişimin hızlanabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında işin, kariyerin ve toplumsal statün yer alıyor. Öğle saatlerinde aile bireyleriyle ilişkilerinde, aile bireylerinin sağlığında veya evle ilgili bir pürüz yaşanabilir. Günün devamında ise çocuğunla veya aşk hayatınla ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise çocuğuna, partnerine karşı veya çocuğundan sana karşı bazı tepkisel yaklaşımlar olabilir. Yakın çevrene ilişkilerinin iyi olacağı, güzel haberler alabileceğin günlerden geçiyoruz. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında seyahatlerin, yakınların, eğitimin ve yurtdışı konuların yer alıyor. Öğle saatlerinde yakın bir dostunun veya kardeşinin sağlığı ile ilgili bir haber alabilirsin. Senin de boğaz ve solunum yolları ile ilgili bir sağlık gündemin olabilir. Günün devamında ise evle, gayrimenkulle ilgili veya aile bireyleriyle ilgili bazı huzursuzlukların, streslerin olabilir. Çözümsüz hissedebilirsin. Bunun yanında kazançların ve kariyerin açısından da verimli günlerden geçiyorsun. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında sağlığın, finansal konuların, ödemelerin, borçların ve psikolojin yer alıyor. Öğle saatlerinde sağlığına ilgili bir gündemin veya para çıkışların olabilir. Kendini isteksiz, halsiz ve değersiz hissetmen mümkün. Günün devamında ise ticari işlerinle, yakın çevrenle iletişiminle veya seyahatle alakalı bazı huzursuzlukların olabilir. Parasal konularda kendini çözümsüz hissedebilirsin. Akşam saatlerinde de iletişiminde ani çıkışlara dikkat edersen iyi olur. Bunun yanında yurtdışı konuları, seyahat ve eğitim açısından destekleyici günlerden geçiyorsun. Sevgiyle kal.


Kaynak ; Onedio.Com
 
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:17.