IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni
  • 2 Post By Edi
  • 1 Post By Nutella
  • 1 Post By Lykia

 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Şubat 2024, 10:04   #1
Edi
Süper Moderatör
Edi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ircforumuicon (3) Depremin yıl dönümünde Hatay halkı öfkeli!

Depremin yıl dönümünde Hatay halkı öfkeli!

KALABALIĞIN ARASINDAN GÜÇLÜKLE ÇIKABİLDİLER


CHP'nin yeniden aday gösterdiği Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depremin birinci yılında bir araya gelen bölge halkı tarafından "istifa" sloganları ve yuhalamalarla protesto edildi. Savaş ve Bakan Koca kalabalığın arasından güçlükle çıkabildi.

HATAY'DA KARANFİLLERLE SAYGI DURUŞU

6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde 53 binden fazla insan hayatını kaybetti. Depremlerin birinci yıl dönümünde Türkiye'nin her yerinden deprem bölgesi olan 11 ile akın oldu. Depremin en fazla yıkıma sebep olduğu illerden Hatay'da da saatler depremin meydana geldiği 04:17'de insanlar karanfillerle saygı duruşunda bulundu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

LÜTFÜ SAVAŞ VE FAHRETTİN KOCA'YA AĞIR PROTESTO

Anmada CHP'de 10 yıldır Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olan ve 6 Şubat depremleri olduğunda da koltukta olan Lütfü Savaş ise büyük bir protesto ile karşılandı. Depremzedeler Savaş'ı yuhalarken "İstifa" sloganları da attı.

FAHRETTİN KOCA'YA DA TEPKİLER VARDI

Gazeteci Kazım Kızıl'ın kamerasına yansıyan görüntülerde Savaş'ın "yuhalamalar" ve "istifa" sloganları arasında kalabalıktan zorla çıkarıldığı görüldü. Yine CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de alanda bulunduğu esnada Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya yönelik de ağır protestolar yaşandığı ifade edildi.


Kaynak: Haberler.com
She ve Nutella bunu beğendiler.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 06 Şubat 2024, 16:07   #2
Standart

Birçok yere yardım gitmedi, gönderilemedi, buna hem bizzat ben hemde arkadaşlarım şahit olduk.. Akşam Hatay'dan gelen misafirimiz anlattı mesela orada olanları, yaşadıklarını ve ben daha da etkisinde kaldım zaten.
"Çadır desen çadır değil, yağmuru karı olduğu gibi içeri alıyor ama mecbursun dışarda durmaktan daha iyidir dedik şükrettik yine de. Su zaten yok gelmedi, çok uzun bir zaman mazot kokulu suları içmek zorunda kaldık. Yemek zaten yiyemiyorsun doğru düzgün bir çorba bile verilmedi, birkaç gün sadece bi araba getirmişler sonra o da gitti. Yardım gönderilen yerler genelde merkeze yakın ulaşımı kolay yerlerdi. Bizim olduğumuz yere de asla ne bir ekip, ne bir yardım gelmedi halen daha yok. Biz kendi çabalarımızla 1 göz oda yaptık, gençler sağolsun birkaç parça eşyamızı aldı getirdi onları koyup, hemen geldik. Yine de biz sağız yaşıyoruz ya buna şükür be kızım" dedi gelen misafir teyzemiz, ben bittim zaten..
- Fahrettin Koca'ya gelecek olursak, aslında en çok bana göre bu adam elinden geleni yaptı. Ama çok yetersiz kaldı her şeyi ile, bizim ülkemiz depreme hazırlıksız bunu herkes biliyor..
Rabbim bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın..

Edi bunu beğendi.
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 08 Şubat 2024, 16:15   #3
Kayıtlı Üye
Lykia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bir çok yere yardım gidememesi gayet normal değil mi? Depreme hazırlık için hiç bir şey yoktu bu saatten sonra da olucağını zannetmiyorum. Öncelik hep farklı.

Edi bunu beğendi.
________________

Herşeyin farkındayım, keşke olmasam...
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:34.