Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2024, 16:07   #2
Nutella
Nutella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Birçok yere yardım gitmedi, gönderilemedi, buna hem bizzat ben hemde arkadaşlarım şahit olduk.. Akşam Hatay'dan gelen misafirimiz anlattı mesela orada olanları, yaşadıklarını ve ben daha da etkisinde kaldım zaten.
"Çadır desen çadır değil, yağmuru karı olduğu gibi içeri alıyor ama mecbursun dışarda durmaktan daha iyidir dedik şükrettik yine de. Su zaten yok gelmedi, çok uzun bir zaman mazot kokulu suları içmek zorunda kaldık. Yemek zaten yiyemiyorsun doğru düzgün bir çorba bile verilmedi, birkaç gün sadece bi araba getirmişler sonra o da gitti. Yardım gönderilen yerler genelde merkeze yakın ulaşımı kolay yerlerdi. Bizim olduğumuz yere de asla ne bir ekip, ne bir yardım gelmedi halen daha yok. Biz kendi çabalarımızla 1 göz oda yaptık, gençler sağolsun birkaç parça eşyamızı aldı getirdi onları koyup, hemen geldik. Yine de biz sağız yaşıyoruz ya buna şükür be kızım" dedi gelen misafir teyzemiz, ben bittim zaten..
- Fahrettin Koca'ya gelecek olursak, aslında en çok bana göre bu adam elinden geleni yaptı. Ama çok yetersiz kaldı her şeyi ile, bizim ülkemiz depreme hazırlıksız bunu herkes biliyor..
Rabbim bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın..

________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]