IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2021, 12:07   #1
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kalın Kaşlı Erkekler İçin Tavsiyeler




Kalın kaşlar son yıllarda bakımlarına en az kadınlar kadar önem veren erkekler için artık sorun haline gelmeye başladı. Kimi erkekler kalın kaşlarından rahatsız olurken, kimi erkekler için bu doğallık zaten olması gereken gibi görülüyor. Ancak yeni nesle bakıldığında kalın kaşlı erkekler kendi yüz tipine en çok yakışan kaş tasarımları ile kalın kaşlarından kurtulmayı planlıyor.

Kalın kaşlara sahip olan erkekler eski dönemlerde kaş aldırma ve tasarım konusunda oldukça hassas bir tavra sahipti. Buna karşı olan erkekler kalın kaşları ve doğal görünümleri ile bütünleşmişti. Ancak son yıllarda erkeklerin bakımlarına önem vermeleri ile birlikte kaş tasarım konusunda da talepleri hızla artıyor. Kalın kaşlı erkekler yine kaşlarının kalınlıklarını koruyarak onlara doğal ancak göze batmayan bir estetik yapı kazandırmak istiyor. Bunun için de erkek bakımı ve estetiği ile uğraşan merkezlerden kaş tasarımı konusunda destek alıyor.

Kalın Kaşlı Erkekler İçin Kaş Tasarımı Nasıl Olmalı


Kalın kaşlı erkekler için kaş tasarımı aslında kaçınılmaz bir durumdur. Kaşlarını aldırmak ya da onları makul ölçülerde şekillendirmek her bakımlı erkeğin yapması gereken bir şeydir. Tüm erkeklerin kaş konusunda var olan tabularını yıkmaları ve bir an önce kendi yüz tiplerine en uygun olabilecek kaş tasarımlarını yaptırmaları onlara da iyi gelecektir.

Kalın kaşlı erkekler için yapılan kaş tasarımlarının önemi oldukça büyüktür. Bu çalışmaları yapan kişilerin her zaman doğallıktan yana olması önemlidir. Erkek kaşı almak sanıldığı kadar kolay bir çalışma değildir. Hassasiyet gerektirir.

Öncelikle kalın kaşlı erkekler iyi görünmek için kaşlarında bir düzenleme ve tasarıma ihtiyaç duyarlar. Onların kendini iyi hissedebilmesi için kaşların doğal görünümünü bozmada tasarlamak çok önemlidir. Kaşların alındığı belli olmadan bir temizlik yapılmalı ve erkelere temiz ve aydınlık bir ifade kazandırılmalıdır. Bunun için de yüzde kirli ve dağınık bir hal taşıyan kalın kaşlı erkekler için kaş uzunluğu gözden geçirilmelidir. Çok kısalmadan kaş boylarında bir düzenleme yapılmalıdır. Ve dağınık ve kirli kaş etrafının makul ölçülerde temizlenmesi gerekmektedir. Bu tür bir bakım ve tasarım tüm erkekler için ideal çalışmalar olacaktır.


Alıntı
________________

 
Alt 01 Temmuz 2021, 12:43   #2
Standart

Martı kaş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Seni buraya etkietliyorum ki, iyi oku

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 
Alt 01 Temmuz 2021, 12:55   #3
Kayıtlı Üye
Ocean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

bursa'nın ufak tefek taşları, keman olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cığımın kaşları !

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:24.