IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Yazgı

 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Haziran 2021, 15:58   #1
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Mükemmel Erkek Jean’i Bulma Rehberi

Tüm zamanların en kurtarıcı parçası jean pantolonları üzerinize tam oturmuş ve dikkat çekici bir stille taşımak mümkün. 1873 yılında maden işçileri için tasarlandığından beri her zaman modanın bir parçası olmayı başaran jean’leri erkek stilinde kusursuzca giymek içinse birkaç adıma dikkat etmek gerekiyor.

Dolabınızın vazgeçilmezi olacak mükemmel kot pantolonunuzu bulmak için bu stil detaylarını mutlaka takip edin.

Jean uzunluğuna dikkat edin



Seçtiğiniz jean’i nasıl bir ayakkabıyla giyeceğinizi ve stilinizi düşünerek paça boyunu ayarlamanız gerekiyor. Ayak bileğini gösteren modeller çok modern dursa da her stile uyum sağlamıyor. Fit duran bir jean için paça boyunun ayak bileği üzerinde yığılmadığına, ayakkabının üzerine gelecek kadar uzun olmadığına emin olun. Jean’in paça boyunun ayakkabıya en fazla yarım cm kadar gelmesi pantolonun duruşunu mükemmelleştirecektir


Jean pantolon ne kadar dar olmalı



Dar kesimli skinny jean giyerken içerisinde hareket edebileceğiniz kadar esnek bir jean kumaşı olmasına dikkat edin. Klasik bir jean seçecekseniz üst bacak kısmının bir yanından tuttuğunuzda baş parmağınız kadar genişlik olması yeterli. Eğer pantolon üst bacak yanlarından 5-6 cm ya da daha fazla tutuluyorsa bol bir pantolon seçmişsiniz demektir. Bu durumda jean’in salaş görünmesi de muhtemel.

Erkek jean pantolonlarda bel boyu ne kadar olmalı




Takım elbiselerde giyilen pantolonlardan farklı olarak jean’lerin biraz daha düşük olarak bele oturması beklenir. Kot pantolonun kalçanın üst kısmına tam oturduğuna ve eğildiğinizde düşmeyecek kadar yüksek olduğuna emin olun. Belin de ne çok sıkı ne de bol olmamasına dikkat edin. Eğer kemeri aksesuar olarak değil de mecburiyet olarak kullanıyorsanız jean pantolon vücudunuzla uyumlu değil demektir.

Hangi jean rengini seçmelisiniz



İstediğiniz zamansız, gündüzden geceye adapte olabilecek bir jean seçmekse ilk tercihiniz indigo renkleri olsun. Açık mavi jean pantolon erkek kombinlerinde detayları daha güzel öne çıkarsa da koyu renkler daha garanti bir stil sağlar.

Erkek kombinlerinde bir nevi aşk-nefret ilişkisi yaşanan siyah jean ise her dolapta olmalı. Hem siyahın hem de jean’in kurtarıcılığını bir araya getiren; farklı tarzlarda kullanılabilen model farklı tarzlar yaratmak için de güzel bir alternatif. Siyah jean’i sıradanlıktan çıkarmak içinse bomber ya da deri ceketler, slim-fit gömlekler ve kombat botlarla kombinleyebilirsiniz.

Eğer stilinde cesaretini göstermeyi sevenlerdenseniz önerimiz beyaz jean. Erkeklerin oldukça önyargılı olduğu beyaz jean eklendiği her kombini bir adım öne taşımayı başarıyor. Beyaz jean, erkek stilleri için risk alan bir parça olsa da doğru kullanıldığında göz alıcı olmayı garantiliyor.

Hangi kesim jean seçilmeli




Podyumlarda ve dikkat çeken sokak stillerinde kullanılsa da skinny jean’leri çok fazla göremiyoruz. Eğer orantılı bir vücut şekliniz varsa skinny jean’leri stilinize mutlaka ekleyin. Bilek hizasındaki skinny jean’leri hem sneaker hem de botlarla tamamlayabilirsiniz. Skinny kesim jean seçerken uzun ya da bol olmamasına, olabildiğince esnek olmasına dikkat edin. Makosen ayakkabılar da skinny jeanlere çok yakışıyor!

Super skinny denilen oldukça dar olan jean’ler ise oldukça cesur tarzlar için uygun. 70’lere gönderme yapan desenli gömlekler, dar tişörtler, kısa bilekli pantolonlarla kullanılan super skinny jean’leri, uzun ince vücut yapısı olanlar ve bacakları çok da ince olmayanlar daha iyi taşıyor.



Slim-fit kesim jeanler en klasik ama kesinlikle her tarza uyum sağlayan jean pantolon modeli. Her vücut tipine uyan, hemen her ayakkabıyla kullanılabilen slim-fit pantolonlar, düz beyaz tişörtle de trikolarlar da ya da kalın kazaklarla tamamlanmaya uygun.



Dizden aşağı inerken daralmadan dümdüz inen düz kesim pantolonları vintage stiller yaratmak için ya da çabasız duran görünüm için seçebilirsiniz. Her stile çok yakışan düz kesimleri biraz iddialı hale getirmek içinse düz kesim gömlekleri, casual ceketleri kullanabilirsiniz.



İstediğiniz kendini gösteren bir stil yaratmaksa yırtık jean’leri mutlaka denemelisiniz. Alışılagelmişin biraz dışında kaldıkları için erkek modasında çok az görülen yırtık jeanler çok fazla detay kullanmaya gerek kalmadan kendilerini gösterdikleri için tercih edilmeye devam edecek gibi görünüyor.

Alıntı
BoSs bunu beğendi.
________________

 
Alt 25 Haziran 2021, 16:06   #2
...HÜKÜMSÜZ...
BoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

emeğine sağlık ama benim tarzım yok bunlar arasında sevmedim

________________

Yaşadığım kayıplarda kazancımdır. Ben asla kaybetmem.



İLLEGALİ SEVİN



E-İMZALIDIR


www.İrcForumu.org
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:51.