IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 Post By Lyra
  • 1 Post By BoSs

 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Haziran 2021, 18:24   #1
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hangi erkek tipisiniz? Beta, alfa, sigma... İşte erkek tipleri!




Alfa erkek

Lider konumundaki erkektir alfa erkek. Tüm kadınların ilgisini çeken, karizma sahibi, özgüveni ve zekası yüksek erkeklerdir. Girdikleri ortamın ilgi odağı, güçlü erkeklerdir. Bu ilgi nedeniyle kadınları hayatlarında merkezi konuma oturtmazlar. İşlerini yaparken daima sahnede gibidirler.

Alfa; şirketin yakışıklı, zeki, karizmatik, zengin patronudur. Takım elbiselidir. Kadınlar peşinde koşar ama o buna önem vermez. Günübirlik ilişkiler yaşar. Kendi gibi alfa özelliklerde bir kadın karşısına çıkmadığı sürece kadınlara değer vermeyecektir.



Beta erkek

Beta erkek, alfanın yancısı değildir. Sosyal ortamda lideri takip eden pozisyondadır ancak tam anlamıyla ezik ve yancı olarak nitelendirmek doğru olmaz. Çünkü liderin gücünden nemalanmaz. Kadınlara çok değer veren, kraliçe gibi davranan erkektir. Çok güçlü ve yüksek çekim sahibi değillerdir ancak özel ilgi alanları ve yetenekleri vardır. Zekidirler. Kişisel gelişimlerine önem verirler. Risk almaya eğilimli değillerdir. Sadıktırlar. Kendilerini mükemmel erkek haline getirmeye çabalarlar. Kadınlar için başlangıçta alfalar kadar etkileyici değillerdir.

Beta; şirkette çalışan çalışkan, yetenekli orta düzey yöneticidir. Kültürlü ve entelektüeldir. Kadınlara saygı duyar. Hayatının kadınını arar. Görüştüğü kadına romantik jestler yapar.


Omega erkek

Kaynaklarda alfanın ikizi olarak geçer omega. Çünkü lider özellikleri, karizması ve çekiciliği olmasının yanında liderlik etmeyi tercih etmez. Özgüvenleri yüksektir. Kendi işlerini kendileri yaparlar. Yalnız kurt demek yeterince açıklayıcı olmaz. Liderlik etmediği farklı sosyal gruplarda aynı anda bulunabilirler. Yakın arkadaşlıklar, derin dostluklar kurarlar. Alfanın sahnede olma hali ve egosu yoktur. Farka bakacak olursak; alfa her zaman ilginin onda olduğuna, hayranlık uyandırdığına emin olmak isterken omega buna değer vermez. Ancak bunlara sahiptir.

Omega; şirketle freelance projeler yapan kendi çalışma düzenini kendi belirleyen, zeki, yetenekli, yakışıklı meslek uzmanıdır. Alternatif giyimlidir. Kadınların ilgisini çeker ama bir sürü kadının ortasında değildir. Daha seçicidir.


Delta erkek

Beta erkeğe yanlış bir şekilde yüklenen tiptir delta erkek. Alfa ve omegalara yancılık ederler. Onların dostluğunu elde etmeye çalışırlar. Fiziksel ve mental açıdan zayıftırlar. Kişisel gelişimlerine değil güçlü bir erkeğin yanında olup onun gücünden nemalanmaya odaklıdırlar. Yalancı, hilekar, dedikoducu olup kadınların ilgisini çekmek için saldırganlık gösterme eğilimindedirler.

Delta; patronun yalakası, kendi işini başkalarına yıkmaya çalışan şirket çalışanıdır. Kadınlarla çok iyi bir iletişimi yoktur. Kadınlarla iyi iletişimi olan erkeklere ve kadınlara saldırganca davranma eğilimi vardır. Erkek ortamlarında kadınlara yönelik nefret söyleminde bulunur. Red pill'cidir. Alfa gibi görünmeye çalışır ama hıyar gibi görünüp kendini rezil eder.



Sigma erkek

Manipülatif erkeklerdir sigma erkekler. Alfa ve omegalar gibi çalım satan bir duruşları yoktur ancak zekalarıyla ilgi çekerler. İnsanı hem ürpertip hem saygısını uyandırırlar. İkna ve manipülasyon yetenekleri sayesinde sosyal ortamlarda alfa ve omegalardan daha bile güçlü konumda olabilirler. Ne lider ne de takipçidirler. Alfaların liderliklerini tehdit etmedikleri aynı zamanda da güçlü oldukları için alfaların doğal olarak en yakın arkadaşlarıdır. Oyunun dışında görünmelerine rağmen hiyerarşinin üstündedirler.

Sigma; patronla iş dışında da arkadaşlığı olan, müşterilerle ve çözüm ortaklarıyla doğrudan temas kuran, iş bitirici, cool yöneticidir. İnsanlar kendisinden "şeytan tüyü var onda" diye bahseder. Kadınların ilgi odağı olmasa da istediği kadının ilgisini cool ve gizemli tavrıyla çeker.

Gama erkek

Dışarıdakiler diyebileceğimiz gruptur gama erkekler. Lider ya da takipçi değildirler. Kendi hallerindedirler. Adeta görünmezdirler. Kendilerini geliştirmeye ve yaptıkları şey ne ise onu yapmaya odaklıdırlar. Nerd olarak nitelendirilebilirler. Yeterlik ve yetenekler bakımından çoğunlukla ortalama düzeydelerdir.

Gamma; it'de çalışan bilgisayar kurdudur. Bu konuda yeteneklidir. Ama sosyal açıdan çok dışa dönük değildir. Cuma iş çıkışı tüm şirket bira içmeye gittiğinde ayıp olmasın diye yarım saat takılıp evde arkadaşıyla playstation oynar.

Alıntı
________________

 
Alt 25 Haziran 2021, 19:33   #2
Standart

Gama kel @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 
Alt 29 Haziran 2021, 18:43   #3
"Goddess"
Lyra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen alfa mısın omega mısın onu çözmeye çalışıyorum şuan sjsjsjs

BoSs bunu beğendi.
________________

''pretty
poison...''
 
Alt 29 Haziran 2021, 19:38   #4
...HÜKÜMSÜZ...
BoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Lyra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen alfa mısın omega mısın onu çözmeye çalışıyorum şuan sjsjsjs
zamanla çözersin .d ama ikisindende ortaya karışık bişey zaman zaman omega zaman zaman alfa .d

Lyra bunu beğendi.
________________

Yaşadığım kayıplarda kazancımdır. Ben asla kaybetmem.



İLLEGALİ SEVİN



E-İMZALIDIR


www.İrcForumu.org
 
Alt 29 Haziran 2021, 20:10   #5
Ya Hep Ya Hiç
Oktayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Cx hiç Biri değil

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 04 Temmuz 2021, 20:02   #6
Dalımı incitenin Ağacını kökünden Sökerim...
EsrarLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kim uydurmus acaba bunlari

 
Alt 04 Temmuz 2021, 20:17   #7
Müşkülpesent
Siyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ben söylemeyeyim. Tanıyanlar cevaplasın.

________________

When you wake up, you will pray to be with me!
 
Alt 05 Ağustos 2021, 13:17   #8
Dalımı incitenin Ağacını kökünden Sökerim...
EsrarLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Erkeği resmen atom gibi parcalamislar bu kadinlar cok tehlikeli

________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:44.