IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2023, 11:01   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Netflix, Şifre Paylaşımına Artık İzin Vermeyecek

Netflix, Şifre Paylaşımına Artık İzin Vermeyecek


Netflix’in şifre paylaşımına getirdiği kısıtlama, ABD’li abonelere ve diğer küresel pazarlara yayılmaya başlıyor. Yeni kurallara göre aboneler ya paylaşım yaptıkları kişileri Netflix hesaplarından atmak zorunda kalacak ya da ek üyelik için ayda 7,99 dolar ödeyecekler.

Bu yılın ilk çeyreğinde Netflix, ABD’li abonelere ücretli paylaşımı başlatmayı planlamıştı ancak üyelik iptalleri gördükten sonra başlangıç tarihini yaza erteledi.

Önümüzdeki haftalarda ve aylarda benzer değişiklikler küresel pazarda da uygulanmaya başlayacak.

Şirket, mevcut abonelerin hesaplarında hangi cihazların oturum açtığını görme, erişimi olmaması gerekenleri kaldırma ve şifrelerini sıfırlama da dahil olmak üzere bu geçişi kolaylaştırmak için farklı araçlar sunuyor.

Başka birinin Netflix hesabını kullanan kişiler ise izleme geçmişleri ve izleme listeleri dahil olmak üzere mevcut Netflix geçmişinin yerini değiştirmelerine yardımcı olacak bir “Profil Aktar” seçeneği aracılığıyla kendi hesaplarına geçiş yapabilirler.

Bu özellik, tüketiciler tarafından büyük tepkiyle karşılandı ancak Netflix, yatırımcılara bazı erken iptallere rağmen şifre kısıtlamasının, bir işletme olarak uzun vadeli büyüme ve finansal sağlık için faydalı olacağına inandığını söyledi.

Netflix eş CEO’su Greg Peters, parola kısıtlamalarının sonuçlarının, abonelerin fiyat artışlarına verdiği tepkiye çok benzediğini söyledi.

Peters, “Başlangıçta bu gibi iptaller için tepki görüyoruz ancak başka birinin hesabını kullananlar, kendi Netflix hesapları için kaydoldukça ve mevcut üyeler, paylaşmak istedikleri kişiler için bu ekstra üyeliği satın aldıkça hem üyelik hem de gelir açısından bu sistemde gelişmeye devam edeceğiz.” dedi.

Netflix, bu yılın başlarında Kanada, Yeni Zelanda, Portekiz ve İspanya’ya erişimi genişletmeden önce özelliği ilk olarak Latin Amerika pazarlarında test etmeye başlamıştı. Bugünkü lansmanla Brezilya, Bolivya, Belize, Fransa, Almanya, İzlanda, İrlanda, İtalya, Filipinler, Malezya, İsrail, Tayland, Tayvan, İsviçre, İsveç ve diğerleri dahil olmak üzere daha geniş bir küresel pazar grubuna ulaşılacak.

Söz konusu engelin Türkiye’ye ne zaman geleceği henüz açıklanmadı.



Alıntı
 
Alt 26 Mayıs 2023, 12:50   #2
Standart

Alın ip tv, bakın keyfinize.. 3 aylık netflix parasına senelik ip tv alıyosun, diğer tüm dijital platformları izlemek ise yanına kâr kalıyor.

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:19.