IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Ada

 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Aralık 2022, 14:25   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Süt Diyeti

Süt Diyeti



Süt Diyeti Tarifi Listesi

​​​​​​1 tatlı kaşığı kadar tarçın bir bardak kadar sıcak süt ile karıştırılır. Elde edilen bu karışım ara öğün olarak ikindi saatlerinde ve gece yatmadan önce içilmelidir. Özellikle gece tüketilen bu karışım metabolik faaliyetlerin yükseltilmesini sağlayacaktır. Düzenli bir şekilde günde iki kez içilmesi halinde bir ayda yaklaşık 4 kilo verebilmek mümkündür.


Tarçınlı süt karışımı hazırlanırken içerisine şeker ilave edilmemelidir. Sütü şekersiz içemeyen kişiler şeker yerine bir tatlı kaşığı kadar doğal bal ekleyebilir. Tarçınlı süt diyeti, vücutta bulunan toksinleri vücut dışına atarak metabolizmanın hızlanmasını sağladığı için yağ yakımını da gerçekleştirecektir. Bu sayede etkili bir şekilde zayıflamak mümkündür. Özellikle göbek, basen ve bel bölgelerinde bulunan yağlardan kurtulmak isteyen kişiler zayıflama listeleri yerine tarçınlı süt tüketerek hiçbir zorluk çekmeden kilolarından rahatlıkla kurtulabilirler.


Düzenli olarak bu diyeti yapan kişilerin sindirim sistemlerinde hareketlenme olacağı için oldukça rahat hissedilmesini sağlayacaktır. Çünkü aşırı kiloya sahip olan kişilerin genelde kilo sebepleri sindirim ile ilgili olan sorunlarıdır. Tarçınlı süt diyeti bu tarz kişilerin metabolik aktivitelerini yükselteceği için rahatlamalarını sağlayacaktır.
Hate bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:47.