IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 2 Post By DaDaSKiZi
  • 1 Post By yeSa

 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Mart 2023, 18:11   #1
Standart Yürek yarası derin olur..

Nasıl anlatsam bilemiyorum karma karışık bir duygularım kendime bakıyorum yaşadıklarımın ağırlığı omuzlarımın çöküşünü gün geçtikçe anlıyorum ne zormuş hayatla mücadele çocukken anlamamıştım büyüdükçe anladım büyüdükçe kanadı yaralarım sarmaya çalıştıkça baska bir yara edindim kime güveneceğimi kime guvenemeyecegimi bu yaşıma kadar anlamadım neden mi ? Herkesi ben gibi sandım herkesin yarası vardır merhem olayım dedim baktım ki ben merhem olduğum yara için kendimde derin derin yara izleri oluşturdum belki size bu yazdıklarım şiir gibi gelir. Öylesine okuyup geçilecek bir yazıdır yaşadıklarımı kağıda dökebilsem bu yazıda ne kadar yara olduğunu anlardınız yaşadıklarımı buraya dokebilsem mürekkep ağlardı harf yetmezdi belkide..acılarımı bir köşeye bırakıp hayata devam etmek zorunda olduğumu bilmek acısını bile içten içe yaşayan insan sizlere asla zarar veremez çünkü acılarını acilarinda gördüğünde yüreği kaldırmaz zarar vermeye velhasıl kelam içinizden geldiği gibi davranın acılara merhem olayım derken derin yaralar açmayın yüreklerde..
yeSa ve iÇRe bunu beğendiler.
________________

HaYaT CeSuRLaRa ToRPiL GeCeR.
 
Alt 31 Ekim 2023, 12:18   #2
Standart

Bazı insanların yaralarına merhem olursun karşılığında seni yaralar, bir yararları olmaz zararları olur, çok güzel anlatım olmuş. Kalemine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 🌼

iÇRe bunu beğendi.
 
Alt 31 Ekim 2023, 12:45   #3
Editör
iÇRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ateş düştüğü yeri yakar derler fakat,şöyle düşünmekte de fayda var tamam duygular yerle bir olduğu zamanlar olabiliyor hayatta.Sağlığın her şeyden önemli olduğunu,sevdiklerinin canı sağ olduğunu düşününce şükür diyoruz.Her insan mutlu olmayı hak ediyor sadece tercihlerimizde,seçimlerimizde düşünmeden emin olmadan karar veriyor oluşumuzdan kaynaklı olduğunuda unutmamak,risk almamak ileriyi düşünerek karar vermek,her konuda seçici olmak en güzeli,derlerya hâni "Az insan çok huzur" emin ol herkesin kendisine göre dertleri var bizleri ayakta tutan sevdiklerimiz ve sağlığımız.Ne zaman canın sıkılırsa kalkıp gezip dolaşıp kafa dağıtabiliyoruz.Sıkma canını kimse yoksa Rabbim var.
Emeğine kalemine duyguna sağlık olsun.Rabbim ferahlık versin 🥰🤗

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:00.