IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Mart 2023, 16:58   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hastayım, Gel! Denince İki Eli Kanda Olsa Gelecek 3 Burç!

Sadık Boğa Burcu

Telefon rehberini eline alıp birini aramak istediğinde lütfen onu burcuna göre seç. Eğer yörende yakınında bir Yengeç burcu yoksa lütfen bir Boğa burcunu ara. Boğa burcu insanı sahiplenici oldukları için seni asla yalnız bırakmaz. İyi olman için ne gerekiyorsa yapar. Duyduğu gibi yanına koşar. Vefalı insandır, seninle olan arkadaşlığını ve paylaşımlarını unutmaz. Çok yakın arkadaşın olmasa, bir iş arkadaşlığı mesafesinde olsan bile seninle geçirdiği mesailerin ve olan hukukunuzun hatırına işi gücü bırakıp yanına koşar. Sana yemek yapması konusunda çok güvenme sen yine de ona ama onun dışında evinin içinde ve dışında yapılması gereken ne varsa senin için senin adına bunları yapar.


İçten Yengeç Burcu

Boşuna demedik telefonun elindeyse aramak istediğin kişiyi burcuna göre seç diye. Acil bir durumda ilk araman gereken burç Yengeç. Bunu çok net söyleyelim. İçeride ve dışarıda sana o kadar iyi bakar ki! Eskisinden çok daha iyi olursun. Ne üzüntü kalır, ne keder kalır, ne ağrın sızın kalır. Hepsini alır gider. Yengeç burcu tüm sevgisi ve tüm ilgisiyle seni kapatır bağrına basar. O sert kabuğunun içine seni de alır ve sen iyileşene kadar da elini üstünden çekmez. Hatta iyileşsen bile çoğu zaman kendisi emin olana kadar senin yanında kalmaya devam eder. Yengeç burcunun elinden bir çorba yemediğin hastalık iyileşmez de zaten. Bizden söylemesi!


Sevimli Balık Burcu

Seni yalnız bırakmayacak hatta sana yardım etmeye, derdine derman olmaya çalışacak burçlardan biri de Balık burcudur. Balık burcu insanı sana bir şey olduğunu duyar duymaz, çiçeğini de alıp seni ziyarete gelir ve seni iyi hissettirebilmek için elinden geleni yapar. Moralini yükseltmek ve bunu görmek onun birincil isteğidir. Bunun için sana hemşirelik yapmaya bile gönüllüdür. Yanında böyle arkadaşların varsa hastalanmaktan korkma, maksimum 3 günde bütün dertlerin iyileşir, hiç merak etme!
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:38.