IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Mart 2023, 16:58   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçlar Ve Zayıf Noktaları

Koç;
Koç erkeği: Ona hazır lokma olmayın, uğraştırın, peşinizden koşturun. Her zaman seksi görünün. Ne dediğinizi bilin lider ruhlu davranın.Onunla başedebilecek kadını sever.

Koç kadını: Cesur, atak, bonkör, dürüst davranın. Şık ve pahalı hediyeleri sever. Hareketli sportif hafta sonu planları ve renkli planlarla onu cezbedin.

Boğa;
Boğa erkeği: Akıllı, bakımlı, hanımefendi olun, hafif seksapele hayır demeyecektir. Bırakın sanatsal konuşmalarını rahatça yapabilsin sizde ilgi alanlarını biraz araştırın.

Boğa kadını: Olduğunuz gibi davranın, ona güzel sözler söyleyin, hoş parfümler alın, bol bol kültür sanat programı yapın, bonkör olun, güzel bir araba ve lüks bir ev alın yanınızdan ayrılmayacaktır.

İkizler;
İkizler erkeği: Seksi, spor, bakımsız,bakımlı ama mutlaka akıllı kadını sever.Eğlenceli olmaya hızlı hareket etmeye dikkat edin. Yoksa siz start alana kadar o çoktan tatile çıkmıştır.

İkizler kadını: Para harcamayı sevmiyorsanız yanına yaklaşmayın, tek düze bir hayatınız varsa uzak durun. Her zaman şık ve bakımlı görünmeye dikkat edin.

Yengeç;
Yengeç erkeği: Akıllı, zarif, duygusal, sevgi dolu, şefkatli, heryerde destek olan alttan alan kadını sever. İnatçı, sabırsız ve maymun iştahlı iseniz aşkınız çok sürmez uzak durun.

Yengeç kadını: Sahip çıkan, sevgisini belli eden, hoş, hatırlatıcı armağanlar alan erkekleri tercih eder. Aradığı yaslanacak bir omuzdur.

Aslan;
Aslan erkeği: Gösterişli, bakımlı, trendy, abartılı, karizmatik yanında gururla taşıyabileceği, havasını atabileceği kadınları sever. Hemen alışverişe çıkın ve kuaförünüze uğrayın.

Aslan kadını: Gösterişli, kendinden emin, karizmatik, kendi işi olan, bol para harcayan, pahalı hediyeler alan,sürekli iltifat eden biriyseniz ömür boyu sizi bırakmayacaktır.

Başak;
Başak erkeği: Bakımlı, hanımefendi, sıcak, düz, abartısız kadınları sever. İddaalı, iddaacı ve inatçı iseniz meydan savaşına hazır olun ve bilin ki ufukta zafer görünmüyor.

Başak kadını: Zarif, dengeli, bakımlı ve şık, doğaya kültürel faliyetlere önem veren, insan ilişkileri gelişmiş, akıllı erkekleri tercih eder.


Terazi;
Terazi erkeği: Güzel, estetik, bakımlı, akıllı, entellektüel, sevgi dolu, sevgisini gösteren kadın ideal kadını. Sporcu, Sorbonne mezunu iseniz ve Afrodit'e benziyorsanız durmayın harekete geçin.

Terazi kadını: Dürüst, zarif, dengeli, bol bol iltifat eden, akıllı, entellektüel, yalan söylemeyen eğitimli tipleri tercih eder.


Akrep;
Akrep erkeği: Seksi, ateşli, itaate hazır, vefalı, özverili, bilgili mitolojik kadın tipi ilgisini çeker.Çok para harcayan, abartılı bir kadınsanız geçireceğiniz iki günün keyfini çıkarın çünkü çok uzun sürmeyecek

Akrep kadını: Ateşli, erkeksi, iş sahibi, sahip çıkan, sadık, kültürlü kaba olabilir ama onu ezmeyecek erkek bir de hoşuna gidecek armağanlar alıyorsa birlikte olabilir.


Yay;
Yay erkeği: Onu eğlendirin, güldürün, gezdirin, aklını meşgul edin, şaka yapın. Asla yalan söylemeyin, asla oyun oynamayın. Sadace iki tüyo, dürüst ve eğlenceli kadını sever.

Yay kadını: Eğlenceli, konuşkan, akıllı, entellektüel, sosyal, sportif, doğaya meraklı, felsefeye edebiyata ilgi duyan, her konuda fikri olan dürüst erkekleri tercih eder.


Oğlak;
Oğlak erkeği: Vefalı, bilgili, illede özverili mutlaka özverili, duyarlı, şevkatli, dürüst, planlı dayanıklı kadını sever. Zordur ama Oğlak'a değer.

Oğlak kadını: Aileye düşkün, sadık, efendi görünümlü, iş sahibi, erkeksi, çocukları seven, insan sevgisi olan, para kazanmasını bilen, onu hatırlayan erkek onun tipidir.


Kova;
Kova erkeği: Uçuk, akıllı, entellektüel, trendy hatta tuhaf, merak uyandıran, hümanist, dünyadaki gelişmelere duyarlı, eğlenceli, teknolojiye yatkınsanız tamam Kova'yı kaptınız.

Kova kadını: Akıllı, uçuk, sosyal, konuşkan, kültürlü her ortama uyum sağlayabilen, bonkör, eğitimli erkekleri sever. Bir de bol bol tatil programı yaparsanız o sizin...


Balık;
Balık erkeği: Güzel,bakımlı, estetik, gözleri parlayan, şevkatli, sevgisini vermeye hazır, trendy, kültürlü kadın ideal kadınıdır. Onu her zaman kollayacak destek olacaksanız o da sizinle olacak.

Balık kadını: Ona her zaman hoş sözler söyleyin yalanda olsa hoşuna gider. Hoş ortamlarda romantik yemekler, kırmızı güller, çikulatalar, renkli haftasonları tam ona göredir.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:30.