IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Temmuz 2023, 10:02   #1
"Omne ignotum pro magnifico."
Chloe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart YouTube, Netflix’in sevilen özelliğini alıyor: Ama paralı olacak!

YouTube, Netflix’in sevilen özelliğini alıyor: Ama paralı olacak!

YouTube ekran kilitleme özelliğini test ediyor. Bu yenilik sayesinde video izlerken oynatıcıyı devre dışı mümkün olacak.




YouTube, akıllı telefon veya tablette video izlerken yanlışlıkla dokunmaları önlemek için ekran kilitleme özelliği üzerinde çalışıyor. Video oynatıcısını devre dışı bırakacak bu yenilik, ekrana dokunmanız durumunda videoyu ileri veya geri sarmayacak. Ancak ilk aşamada sadece Premium abonelerine sunulacak.

YouTube ekran kilitleme özelliği nasıl kullanılır?
YouTube’un yeni Ekranı Kilitle özelliği, videonun oynatılması sırasında dokunmayı devre dışı bırakıyor. Böylece kullanıcılar, ekrana yanlışlıkla dokunmaları halinde videoyu izlemeye devam edebiliyor ve video deneyimi de kesintiye uğramıyor.



Henüz test aşamasında olan bu özellik, akıllı telefon veya tabletten video izlemeyi de kolaylaştıracak. Ancak şimdilik sadece belirli YouTube Premium kullanıcıları tarafından erişilebilir durumda. Hem Android hem de iOS uygulamasında test edildiğini belirtmek gerekiyor.

Test aşamasındaki kullanıcılardan gelen ekran görüntüleri, Ekranı Kilitle özelliğinin oldukça basit çalıştığını ortaya koydu. YouTube’un video oynatıcısında görünecek bir simge ile kullanılabilecek bu özellik, ekrana hareketlerini devre dışı bırakacak.

YouTube’daki Ekranı Kilitle özelliğinin bir benzeri Netflix’in Android ve iOS uygulamasında bulunuyor. Bu sayede akıllı telefon veya tabletten uzun süreli dizi ve film izlemek de işkence olmaktan çıkıyor.



Öte yandan YouTube, izleyicilerin platformda video izlerken reklam engelleyici kullanmasını engellemek için daha agresif bir yaklaşım sergilemekte kararlı. Kullanıcılar, izleyicilerin bir uyarı mesajı alacağını paylaşıyor. Bu uyarı mesajı, üç videodan sonra reklam engelleyicinin kapatılmasını zorunlu kılıyor.




ShiftDelete.Net
________________



: ( :
Her hikayenin iki tarafı vardır.






 
Alt 07 Temmuz 2023, 10:13   #2
Standart

Fiyatı abartırsalar kayıp yaşarlar

________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:35.