IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Temmuz 2021, 00:35   #1
Kusursuz dost arayan dostsuz kalır.
CURRY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart YouTube, ilginizi çekmeyeceğini düşündüğünüz videoları da önerecek

Lider video platformu Youtube'a, kullanıcıların ilgisi dışındaki videoların önerileceği "New to you" özelliği geliyor. Yeni özelliğin amacı ise kullanıcıların farklı içerikleri keşfetmesi olarak açıklanmış.



"New to you" adlı bölümde listelenecek olan içerikler, hesap sahibinin daha önce hiç izlemediği tarzda videolardan oluşacak. Başka bir anlamda da burada önerilen videolar, kullanıcının beğeneceğini düşünmediği içerikleri konu alacak diyebiliriz. Genellikle YouTube, videoları her kullanıcının izleme geçmişine göre seçer ve kişinin ilgi alanlarının bir tür diyagramını oluşturur. Böylece de kullanıcının öneri listelerinde, ilgisini çeken videolar görüntülenir.
Ay sonuna kadar tüm kullanıcılara sunulacak

Google'a göre, yeni özellik kullanıcıların "ilgi alanlarının dışında içerikleri keşfetmesine" izin verecek ve bu özellik YouTube mobil uygulamasında da yer alacak. Gökkuşağı renklerinde vurgulanan düğme "New to you" düğmesi ekranın üst kısmında bulunuyor. Şu anda tüm kullanıcılar tarafından görüntülenemiyor ancak Google, ay sonuna kadar bu özelliği tüm kullanıcılara sunmayı vaat etmekte.
YouTube daha önce, algoritmaların nedeniyle defalarca eleştirilmişti. Birçok kişi sitenin kullanıcılarına, alternatif içerikleri göstermediğini belirtiyordu. Şimdi ise her şey farklı olacak ve kullanıcılar daha önce hiç görmediği bir içeriği keşfedebilecek.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:06.