IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2023, 23:13   #1
Kayıtlı Üye
eLsaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Biberli Ekmek

İster kahvaltılarda tüketin, ister gün ortası aperatif niyetine. Kimileri de evlerinde bolca yapıp yaz aylarında pikniğe giderken yanlarında götürüyor. Bu küçük gibi görünen fakat bir ısırık alındığında içerisinde ne kadar büyük bir tat olduğu anlaşılan biberli ekmek tıpkı bir lahmacun ve pizza gibi fakat onlardan ayrılan özel sosu ve susam taneleri ile kendine has özel bir kitlesi olduğunu kanıtlıyor. Baharat, biber, salça, biber ve soğan ile hazırlanan biberli ekmek, Hatay’da neredeyse her evin kahvaltı masalarını tamamlayan bir yiyecek türüdür.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Biberli ekmeği ister sıcak ister ılık olarak tüketebilirsiniz. Eğer çok acıktıysanız soğuk yemenize de bir mani yok. Her şekilde biberli ekmek size o enfes tadını cömertçe sunacaktır. Evler dışında Hatay merkezde yer alan lokantalarda kahvaltılıkların yanında biberli ekmek servis edilmektedir.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:06.