IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Kasım 2023, 00:11   #1
Standart Sakla Beni dizisinde çocukların arasında geçen sahne izleyicileri kızdırdı

'Sakla Beni' dizisinde çocukların arasında geçen sahne izleyicileri kızdırdı: 'Biri bu sahnenin şaka olduğunu söylesin!'

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Sakla Beni dizisinde iki çocuğun arasında geçen "Bu iki kişilik bir oyun, büyüklerin oynadığı bir oyun" diyaloğu izleyicileri kızdırdı. Senarist ve oyunculara tepki gösteren izleyiciler, RTÜK'e çağrı yaptı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Cemre Baysel, Uraz Kaygılaroğlu, Asude Kelebek, Şenay Gürler gibi isimlerin başrolü paylaştığı Star TV'nin yeni dizisi Sakla Beni, dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. İki çocuğun arasında geçen "Bu iki kişilik bir oyun, büyüklerin oynadığı bir oyun" diyalog ise izleyicilerin tepkisini çekti.

BU İKİ KİŞİLİK BÜYÜKLERİN OYNADIĞI BİR OYUN"
Sakla Beni'de Uraz Kaygılaroğlu Mete karakterine, Asude Kelebek Naz karakterine, Cemre Baysel ise İncila karakterine hayat veriyor.

"Dizinin ilk bölümünde Naz, Mete ve İncila'nın yıllar önceki halleri ekrana getirildi. Sahnede Mete ve Naz odada tek başına konuşurken İncila da uzaktan onları izliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Naz, Mete'ye "Bu iki kişilik bir oyun, büyüklerin oynadığı bir oyun... Ben merak ediyorum sen etmiyor musun? Hadi evcilik oynayalım" diyerek yanına çekiyor

Mete ile odada yalnız kalan Naz, bir anda çığlık atarken aileler de odaya koşuyor. Kızını kucağına alan baba, Mete'nin annesine dönerek "Bitirdiniz bizi" diyor.

TEPKİ YAĞIYOR
Yıllar sonra evlenmelerine karar verilen çocukların arasında geçen sahne izleyicileri kızdırdı.

X'te gündeme oturan diziye tepki gösteren izleyiciler, başta senarist ve başrol oyuncular olmak üzere çocuk oyuncuların anne ile babalarına da sitem edildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sahne için "Yaptırım uygulanmalı", "Böyle sahneler için utanmadınız mı?" ve "Bu sahnelere izin veren ebeveynler de en az yazanlar kadar suçlu" yorumları yapıldı.

Kaynak:cumhuriyet Gazetesi
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:59.