IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Ekim 2023, 16:42   #1
Standart Sakla Beni Dizisinin Tarihi Belli Oldu

Sakla Beni dizisinin ilk bölüm tarihi belli oldu
Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in paylaştığı Star TV'nin yeni dizisi Sakla Beni'nin yayın tarihi belli oldu. Naz, Mete ve İncila'nın hikayesinin anlatılacağı "Sakla Beni" ilk bölümüyle ekranlarda olacak. İşte Sakla Beni'nin başlangıç tarihi...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in paylaştığı Star TV'nin yeni dizisi Sakla Beni tanıtımlarıyla dikkat çekiyor.

İLK BÖLÜM 2 KASIM PERŞEMBE
Naz, Mete ve İncila'nın hikayesinin anlatılacağı Sakla Beni, 2 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümüyle Star TV ekranlarında olacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Başarılı oyuncuları bir araya getiren dizide; Mete'ye Uraz Kaygılaroğlu, Naz'a Asude Kalebek, İncila'ya ise Cemre Baysel hayat verecek.




OYUNCU KADROSU
Yapımını OGM ***tures’ın, yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği, senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun kaleme aldığı dizinin kadrosunda; Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Uyar ve Tamer Levent gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

SAKLA BENİ DİZİSİNİN KONUSU
Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmıştır. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamalarıyla bugün evliliğe doğru akar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Fakat Naz’ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila’nın ansızın Mete’nin karşısına çıkması, Mete’nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına neden olur. İncila ve Mete arasında yaşanan bu karşılaşma, Naz’ın tüm inatçılığıyla yazdığı bu hikâyenin yönünü değiştirip Mete’nin gerçek aşkı bulmasını sağlayabilecek mi?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İKİNİZİ DE ÖLDÜRECEĞİM
Sakla Beni 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtımda; Naz'ın "Öldüreceğim onu, ikinizi de öldüreceğim" demesi dikkat çekti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:45.