IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Şubat 2024, 22:42   #1
Ircforumuicon (1) Ragıb Narin “Leyla” (yeni albüm)

Türk Pop Müziği’nin genç ve en üretken seslerinden Ragıb Narin yepyeni teklisi “Leyla”yı Pasion Turca etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımladı.

Ragıb Narin’in, 2019 yılından bu yana dinleyici ile paylaştığı “Sevda Çiçeği”, “Gecekondu”, “Mavi”, “Gel Diyemem”, “Menekşem”, “Mucize”, “Vur Beni”, “Narin Narin”, “Yok”, “Yok Yok”, “Yarınım Ol”, “Yaz” ve sosyal medyada Uzunmakarna olarak tanınan sosyal medya fenomeni, şarkıcı ve oyuncu Özgür Balakar ile düet yaptığı “Harbi”nin ardından yayınladığı ondördüncü teklisi “Leyla” Pasion Turca etiketi ile müzikseverlerle buluştu.

Ragıb Narin yeni şarkısı hakkında, “Leyla ismi benim için ulaşamadığımız sevgiliyi temsil ediyor. Leyla aslında bir metafor. Uzun zamandır içimde biriktirdiklerimi bu şarkı ile ortaya döktüm. Birçok insanın hayatında kavuşamadığı bir aşkı vardır. Şarkı içinde hem hüznü hem de melodik yapısı ile mutluluğu barındırıyor. Bir yanıyla da umut dolu bir şarkı çünkü sevdiğimize ulaşamasak da hayat devam ediyor.” diyor.

“Leyla” şarkısının söz ve müziği Ragıb Narin, aranjesi Kerem Akdağ, mix ve mastering ise Adham Farid’a ait. Klibin yönetmeni ise Gökhan Özdemir’in imzasını taşıyor.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:11.