IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Ağustos 2021, 19:54   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yengeç Burcu Erkeği

Yengeç burcu erkeği

Yengeç burcu erkeği – Aşk
Yengeç erkekleri âşık oldukları zaman adanmış bir sevgili olurlar. Size olan hayranlığını abartılı tavırlarla gösteren, aşk mektupları yazan beyaz atlı prens gibi çıkagelirler. Bir kez karşılıklı saygıya dayalı bir ilişki oturtabildiğinde, sevgilileriyle olan bağları heyecanlı olmaktan ziyade samimi bir hale gelir. Yengeç erkekleri inanılmaz derecede sahiplenici ve kıskançtır. Sahip olduklarının ellerinden kaçıp gitmesinden korkarlar.

Yengeç burcu erkeği – Cinsellik
Size akşam yemeği hazırlamak, film gecesi yapmak gibi aktiviteler yatak odasındaki aktivitelerden daha sık hale gelebilir; dolayısıyla cinsel kimyanın sık sık canlandırılması, ilişkinin hareketli tutulması gerekir.

Yengeç burcu erkeği – İlişkiler
Yengeç erkekleri ana kuzusu olma eğilimindedir; buna hazırlıklı olun. Öte yandan ailenizle tanıştırmaya en uygun adaydır: Akşam yemeğini yerken tüm görgü kurallarını eksiksizce sergiler; aperitifler geldiğinde çoktan annenizi de babanızı da sizin şimdiye kadar birlikte olduğunuz kişiler arasından en iyisi olduğuna ikna etmiş olacaktır.

Yengeç burcu erkeğinin sevdiği ve sevmediği şeyler
Yengeç erkekleri tam bir ev kuşudur; kişisel alanlarına derinden bağlıdırlar ve büyük bir kanepenin üzerinde gevşemeyi severler. Eve geldiğinde eşofmanlarını çekip rahatlamaktan ve yan gelip yatmaktan zevk alırlar.

Yengeç erkeğine ne hediye alınır?
Yengeç erkekleri eski ve sıra dışı şeylere bayılır, bilhassa sahip oldukları şeyin başkalarında olmadığını biliyorsalar çok mutlu olurlar. Ay tarafından yönetilen Yengeç erkekleri genelde feminen tabiatlarıyla daha içli dışlıdırlar; dolayısıyla güzel kıyafetler ve aksesuarlar alabilirsiniz. Çoğu zaman el yapımı gümüş yüzükler gibi mücevherlerden hoşlanırlar. Lavanta gibi çiçeksi ya da şekerli kokulardan oluşan kokular da hoşlarına gidecektir.


Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:59.