IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Yemek Tarifleri En güzel yemek tariflerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Mart 2023, 18:29   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Pişmeyen raw bar tarifi





PİŞMEYEN RAW BAR

Merhabalar, günlerden sade tarifler Çok hafif, pratik ve sağlıklı dytderinyilmaz tarifiyle pişmeyen raw bar Vazgeçilmez bir atıştırmalık olarak mutfaklarda yerini alacak

MALZEMELER:
3/4 su bardağı Sade Org[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]nik yulaf ezmesi
1/2 su bardağı fındık
2 yemek kaşığı Sade Organik kabak çekirdeği içi
2 yemek kaşığı Sade Organik ay çekirdeği içi
4 adet kuru incir
3 adet hurma
3 yemek kaşığı Sade Organik tahin
1 çay kaşığı toz tarçın

YAPILIŞI:
Yulaf, hindistan cevizi, fındık, kabak çekirdeği ve ayçekirdeklerinizi yağlı kağıt serdiğiniz tepsinizde 170 derece fırında 10 dakika kavurun.
Kaynar suda 5-10 dakika beklettiğiniz incirlerinizi mutfak robotuna alın üzerine tahin ve tarçın ekleyerek püre haline getirin.
Hurmalarınızı küp küp doğrayın.
Derin bir kapta kavurduğunuz malzemelerinizi, hurmalarınızı ve pürenizi iyice harmanlayın.
Kağıt serdiğiniz kare kek kalıbınıza veya borcama karışımınızı dökerek elinizle bastırın ve şekillendirin. 3-4 saat buzdolabında beklettikten sonra bıçak yardımıyla keserek servis edebilirsiniz.

Tamamı 1412 kalori. Ben 16 parçaya böldüm 1 parça 88 kcal oldu

TARİF : dytderinyilmaz Dİyetisyen Derin Yılmaz



SadeOrganik..
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:03.