Mantar Graten
Malzemeler 400 gram kültür mantarı 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı tereyağı 3,5 - 4 su bardağı süt 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1/2 çay kaşığı muskat cevizi rendesi Üzeri için: 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nasıl Yapılır? *Mantarları sapları ile kesin. *Yağsız tavada suyunu salıp çekene kadar pişirin. *Ayrı bir sos tavasında tereyağını eritin ve unu ekleyin mis gibi kokusu çıkana kadar kavurun. *Azar azar sütü ilave ederek durmadan karıştırın. Kıvam almaya başlayacaktır. Boza kıvamında bir hal aldığında sosunuz hazır. *İçine mantarları ve baharatı koyarak harmanlayın. *Fırın kabanınıza aktarın. Dilerseniz güveç kap kullanabilirsiniz, lezzetini ikiye katlıyor. *Üzerine kaşar peyniri rendeleyin ve önceden ısıtılmış fırında kaşar peyniri kızarana kadar 10 dakika kadar pişirin. Afiyetler olsun.. ^aLıntı^ |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:53. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.