IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 Post By Yazgı
  • 1 Post By Otis

 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Eylül 2021, 01:02   #1
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Haklısın

Adamın birine sormuşlar : "Sen neden hep mutlusun?" Benimle tartışmaya giren herkese "haklısın" diyorum ve ondan kurtuluyorum demiş. E ama bu yanlış demişler yine "haklısın" diye cevap vermiş.

Herkes haklı arkadaşlar. Haklı olanların devrindeyiz. Kimsenin suçu yok. Herkesin doğrusu en doğru, herkes her şeyin en iyisini biliyor.

İnsanlara bir şeyleri anlatmaya çalışırken bir yerden sonra bunun sadece boş bir çabadan ibaret olduğunu anlıyorsunuz. Herkes inanmak istediğine inanıyor çünkü. Kendinizi yormayın. Enerjinizi sizi gerçekten anlayan insanlara saklayın. Size ilk diyecekleri şey "Değiştin" olacaktır.

Evet değiştim. Kırılan hiçbir şey eskisi gibi kalmaz çünkü. Yaş aldıkça, takıldığın her taşta tökezleyip de aslında hep bir başına olduğunu anladıkça kendine tutunmayı öğreniyorsun çünkü. Hayatından insan azaltırken cömert davranmayı, içini açtığın kişiye dikkat etmen gerektiğini, insanların her zaman göstermediği yanlarinin olabileceğini, deneye yanıla öğreniyorsun.

Bir şeyleri öğrenip de aynı kalmak mümkün olmuyor. Hayatında kalacak insanları seçmeyi ve hayatından insan ayıklamayı, seni yoran her şeyi bir anda bıçak gibi kesip atmayı, nelere tahammül edip nelere asla tahammül etmemen gerektiğini ve her şeye rağmen yanında duran insanların, ben senin içini biliyorum diyen insanların değerini bilmeyi (çünkü onlardan çok az kaldı), hayat o kadar çok şey öğretiyor ki...

Kaybetmekten korkma. Teslimiyet mi dersin umursamazlık mı ne dersen de ama başına ne gelirse gelsin gülümsemeyi ve kendine iyi davranmayı unutma. Çünkü yanında bir o kalacak günün sonunda.




Yazgı
Otis bunu beğendi.
________________

 
Alt 29 Eylül 2021, 21:59   #2
"The ALpha"
Otis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Peki Tamam Haklısın... Mutluluğun 3 altın anahtarı bu kelimeler... Gereksiz ve değmeyecek insanlarla uğraşmaktansa bu üçü yetiyor

Cahille münakaşa etmeyen alimin hikayesine pek benzettim


Yazgı bunu beğendi.
________________

Ne kadar anlatsan da boş,
Karşındakinin anladığı kadarsın...
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:47.