IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Ağustos 2021, 13:16   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yay Burcu Kadını

Yay burcu kadını

Yay burcu kadını – Aşk

Âşık bir Yay kadını tutkulu, enerjik ve her şeye hazırdır. Doğanın gerçek gücü olan Yay burcu kadını elinde yayı ve okuyla ormanlarda avının peşinde koşan, avcı Artemis’e benzer. İstediği şeyin peşinden gitmekten büyük keyif alır. Oturup hoşlandığı kişinin ona yaklaşmasını beklemeyi sevmez, ilk adımı kendisi atar.

Yay burcu kadını – Cinsellik
Vahşi yönü güçlü olan Yay burcu kadınlarıyla cinsellik, cesur ve atletik biriyseniz harika bir deneyim olabilir. Tüm gece boyunca sizi uyutmayacağı için dayanıklılığınızı artıracak esneme ve jimnastik hareketleri yapmanızda fayda var. Ayrıca Yay burcu kadınının yeni ve tehlikeli şeyleri denemeyi sevdiğini de unutmayın.

Yay burcu kadını – İlişkiler
Bazı insanlar Yay burcu kadınının kaba ve doğrudan tavırlarından rahatsız olabilirler. Yay burcu kadınları, onların enerjisine ve dobra tavırlarına uyum sağlayamayan insanlara karşı sabırsızdır. Ne yazık ki bazı insanlar bu kadınlar gücü karşısında sinip kalır ve bağımsız tavırlarının altında ezilirler. Dolayısıyla her ne kadar herkes tarafından sevilseler de Yay burcu kadınları genelde uzun yıllar boyu yalnız kalabilir.

Yay burcu kadınının sevdiği ve sevmediği şeyler
Bilinmeyen yerler, yeni insanlar, yeni fikirler ve yeni maceralar keşfetmek için can atan Yay burcu kadını özgür bir kadındır; hayatında modası geçmiş toplumsal cinsiyet rollerine ya da toplumsal tabulara yer yoktur. İstediği şeyi istediği zaman yapar ve bunun hakkında ne düşündüğünüzü umursamaz.

Yay burcu kadınına ne hediye alınır?
Yay burcu kadınlarının en sevdiği şey tuhaf bir hikâyesi olan hediyelerdir. Ayrıca yaratıcı yönlerini kullanmayı ve şimdiki zamanın ötesindeki gerçeklikleri tasavvur etmeyi severler. Dolayısıyla başka bir ülkeden gelen, özel bir hikâyesi olan hediyeler oldukça hoşlarına gidecektir.



Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:11.