IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Yaşam ve Detay Yaşama dair gelişmeler burada. İlgi çekici olaylar, inanç, ilişkiler, ilginç olaylar yaşam ve detayda.

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 Post By Alisa

 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Kasım 2023, 07:41   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ulaşım kartını okutmadığını öne sürdüğü kız çocuğunun üzerine yürüyüp böyle hakaret etti

Adana'da özel halk otobüsünde bir sürücü, ulaşım kartını okutmadığını öne sürdüğü 14 yaşındaki kız çocuğunun üzerine yürüyüp hakaret etti. Olay güvenlik kamerasına yansırken, iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu.

Adana'da bir sürücünün ulaşım kartını okutmadığını öne sürdüğü 14 yaşındaki kız çocuğunun üzerine yürüyüp ona hakaret etmesi anbean görüntülendi.
KIZ ÇOCUĞUNUN ÜZERİNE YÜRÜYÜP HAKARET ETTİ

Edinilen bilgiye göre olay, 13 Eylül günü Çukurova ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre 14 yaşındaki E.B, okuldan dönerken kız arkadaşıyla birlikte toplu taşıma aracına bindi. Kent kartı olmadığı için arkadaşı onun yerine kartı okuttu. Bir süre sonra toplu taşıma sürücüsü A.T., kız çocuğuna aracı kullanırken bağırmaya başladı. Kız çocuğu önce ne olduğunu, şoförün kime bağırdığını anlamadı. Daha sonra aracı durdurup kız çocuğunun yanına kadar gelip üzerine yürüyerek hakaretler eden sürücü A.T., kartı okutmadığını söyleyip, yeniden okutmasını istedi. Bu anlar ise aracın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.


"BENİ İNMEYECEĞİM YERDE İNDİRMEK İSTEDİ"

E.B., o an çok korktuğunu belirterek, "İlk önce ne olduğunu anlamadım. Benim kartım olmadığı için arkadaşım benim yerime bastı ben de ona para verdim. Ancak sürücü biz bindikten sonra bağırıp çağırmaya başladı. Ne olduğunu anlamadık. Sonra üzerime doğru yürüyüp bağırıp çağırdı. O anlarda çok korktum ve üzüldüm" dedi. E.B., arkadaşının kent kartı okuttuğunu ancak sürücünün kartı cihazın okumadığını söylediğini belirterek, "Bunu bize düzgünce söylese biz yeniden kartı okuturduk. Ama o kadar kişinin içinde bağırıp çağırdı beni azarladı. Daha sonra ben kartı ikinci kez okuttum. Buna rağmen sürücünün bana karşı olan tavrı düzelmedi. Beni inmeyeceğim yerde indirmek istedi. Araçta bulunan bir teyzenin karşı çıkması üzerine vazgeçti. Ben bu süreçte çok korktum. Sürücüden şikayetçi oldum. O da bizden şikayetçi oldu" ifadelerini kullandı.




Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa
KivanC ve She bunu beğendiler.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:48.