IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Yapay Zeka Yapay Zeka Haberleri.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Nisan 2024, 11:02   #1
Standart Workspace İçin Yapay Zeka Destekli Video Aracı Google Vids Duyuruldu



Google, Vids adını verdiği yeni bir video işbirliği uygulamasını duyurdu. Gemini sayesinde Google Vids, video oluşturmayı Google Slaytlar’da slayt gösterisi oluşturmak kadar kolay hale getirmeyi hedefliyor.

Vids, Drive’daki veya başka bir yerdeki video öğelerini kronolojik sıraya göre bir araya getirmek için bir zaman çizelgesi arayüzü sağlıyor. Bu, Slaytlar’ın kullanıcıların içeriği sol-sağ slayt zaman çizelgesinde düzenlemesine olanak sağlamasına benziyor.

Kullanıcılar doğrudan uygulamada seslendirme kaydedebilecek veya kendilerini filme alabilecek. Video, resim veya ses eklemek için hazır medya kitaplığının yanı sıra çeşitli şablonlar ve arka planlar da araçta mevcut. Google’ın yapay zeka asistanı, süreci hızlandırmak için başlangıç hikaye taslakları, senaryolar veya metinden konuşmaya seslendirmeler de oluşturabiliyor.

Google Vids ile amaç, herhangi bir çalışanın hızlı ve kolay bir şekilde eğitim videoları, sunumlar, güncellemeler veya pazarlama içeriği oluşturabilmesi için video prodüksiyon uzmanlığı ihtiyacını ortadan kaldırmak.

Vids, yalnızca bitmiş videoları dışa aktarmak yerine aynı zamanda derin işbirliğine de olanak tanıyor. Kullanıcılar oluşturdukları videoları paylaşabilecek ve başkalarını yorum yapmaya, not almaya ve hatta videoyu doğrudan düzenlemeye davet edebilecek.

Aracın Gmail, Takvim, Dokümanlar ve diğer Workspace ürünleriyle büyük bir entegrasyon avantajına da sahip olduğunu belirtelim.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:04.