IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Yapay Zeka Yapay Zeka Haberleri.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Nisan 2024, 08:18   #1
Standart Apple Yapay Zeka Eğitimi İçin Shutterstock İle Lisans Anlaşmasına Vardı



Apple ile stok görsel sitesi Shutterstock arasında yapay zeka eğitimi için milyonlarca görselin lisanslanması konusunda anlaşma yapıldı. Reuters’ın haberine göre, anlaşmanın değeri yaklaşık 25-50 milyon dolar aralığında. Hatta görünüşe göre, Meta, Google ve Amazon dahil olmak üzere çok sayıda başka büyük teknoloji firması da Shutterstock ile benzer anlaşmalara varmış.

Bu arada OpenAI gibi şirketlerin başlangıçta modellerini web’den veri toplayarak eğittiklerini ve telif haklarıyla ilgili yasal engellerin ortaya çıkmasıyla şirketlerin içerikleri resmi olarak lisanslanma yoluna gittiğini not olarak düşelim.

Apple son dönemdeki heyecan verici yapay zeka gelişmelerinde biraz geride kalmış gibi görülse de şirket bu durumu yakın zamanda değiştirmeyi planlıyor. iOS 18 sürümünün iPhone kullanıcılarının deneyimini geliştirmek için yapay zeka destekli özellikleri büyük ölçüde öne çıkarması bekleniyor. Apple Pazarlama Yöneticisi Greg Jozwiak, etkinlikle ilgili bir tweet ile yapay zeka spekülasyonunu hali hazırda doğrulamış durumda. iOS 18, WWDC 2024 etkinliğinde resmi olarak duyurulacak ve açılış konuşması 10 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________





 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:18.