IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Yapay Zeka Yapay Zeka Haberleri.

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 Post By Merve
  • 1 Post By Minyonita

 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Kasım 2023, 11:56   #1
Standart Yapay zeka destekli çeviri aracı DeepL, Pro sürümünü Türkiye'deki kullanıcılara açıyor

Yapay zeka destekli çeviri aracı DeepL, bugün düzenlediği bir basın toplantısı ile DeepL Pro’yu Türkiye’de aktif edeceğini duyurdu. DeepL’in CRO (Chief Revenue Officer)’su David Parry-Jones'un online katılımıyla gerçekleşen toplantıda, şirketin Türkiye özelindeki planları da paylaşıldı.

Türkiye'deki kullanıcılar şimdiye kadar DeepL'in ücretsiz çeviri sürümünü kolayca kullanabiliyordu. Bu ücretli sürüm ile kullanıcılar; karakter ve doküman kapasitesi limitinin artışı ve işletmelere özel çözümler gibi ekstra özelliklerden faydalanabilecek. Kullanıcılar DeepL Pro aboneliklerini Aralık ayı itibarıyla gerçekleştirebilecek.

DeepL'in öne çıkan verileri
2017'den beri yapay zeka ve makine öğrenimi destekli çeviri sunan DeepL, 2023'ün Ocak ayındaki B serisi yatırım turuyla 1 milyar dolar değerleme üzerinden 100 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin paylaştığı bilgilere göre DeepL, 20 milyondan fazla işletmeye ve 500 binden fazla kullanıcıya hizmet veriyor. DeepL'in hizmetlerinden yararlanan şirketler arasında Weglot, Fujitsu, Nikkei, Elsevier ve hukuk firması TaylorWessing isimler yer alıyor.

DeepL Pro neler sunuyor?
DeepL Pro, çeviri boyutu veya çeviri başına karakter sayısı kısıtlaması olmadan çeviri yapılmasını sağlıyor. DeepL Pro sayesinde kullanıcılar belgenin tamamını tek bir tıklamayla hedeflenen dile çevirebiliyor. Bu esnada tüm yazı tipleri, resimler ve metnin biçimini de korunuyor. DeepL Pro Microsoft Word (.docx), PowerPoint (.pptx), PDF (.pdf) ve metin (.txt) dosyalarını destekliyor.

Kullanıcılar, DeepL Translator'ın ürettiği sonuçlar üzerinde daha fazla kontrol sahibi olabiliyor. Bunun için belirli sözcükler ve ifadeler için çevirileri standartlaştırmak mümkün.

DeepL Pro, çeviri tamamlandıktan sonra tüm metinlerin silindiğini ifade ediyor. DeepL sunucularında ise bağlantının her daim şifreli olduğu belirtiliyor. Böylece çevrilen metinler, kullanıcıların çevirileri dışında herhangi bir amaç için kullanılamıyor. Aynı şekilde metinlere üçüncü şahıslar tarafından erişilemiyor.

Ayrıca geliştiriciler, DeepL API Pro planına kaydolduğu takdirde, DeepL'in JSON tabanlı REST API'sini ürünlerine ve platformlarına entegre edebiliyor. Bu sayede geliştiriciler, DeepL çevirilerini, farklı uygulamalara entegre edebiliyor. Son olarak DeepL Pro'nun CAT Araçlarına entegre edilebildiğini de belirtelim.



Bu özelliklerin yanı sıra toplantıda yapay zeka araçlarının veri güvenliği unsurlarına da dikkat çekildi. Bu bağlamda DeepL Pro'nun Avrupa veri merkezleri için ISO 27001 güvenlik sertifikasına ve GDPR uyumluluğuna sahip olduğu vurgulandı.

Türkiye planları

David Parry-Jones'un toplantıda aktardıklarına göre; DeepL Pro'nun Türkiye açılmasının akabinde şirket, Türkiye'deki yatırımlarını da artırarak büyümeyi planlıyor.



Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Minyonita bunu beğendi.
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 23 Kasım 2023, 12:00   #2
👑
Minyonita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ciğim

Merve bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:53.