IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Haziran 2021, 21:45   #1
Kayıtlı Üye
Ottoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Xiaomi Mi 12 Ultra Fotoğraf Makinesi Gibi Olacak!


Xiaomi'nin önümüzdeki yıl tanıtacağı Xiaomi Mi 12 Ultra modeli hakkında heyecanlandıran bilgiler geldi. Bu telefon kamera canavarı olacak.

Xiaomi, bu yıl karşımıza Mi 11 Ultra modeli ile çıkmış ve DxOMark’tan aldığı puan ile dünyanın en iyi fotoğraf çeken telefonu unvanını eline almıştı. Mi 11 Ultra’dan sonra gözler doğal olarak Xiaomi Mi 12 Ultra modeline çevrilmişti. Kamerası ile neler yapacağı merak edilen bu model hakkında bugün heyecanlandıran bilgiler geldi.

Xiaomi Mi 12 Ultra kamera konusunda rakipsiz olacak
Sızıntı devi Digital Chat Station, Xiaomi Mi 12 Ultra’nın görüntü işleme alanında yenilikler getireceğini iddia ediyor. DCS’ye göre Mi 12 Ultra, 1 inç optik formatta 192 megapiksel çözünürlüğe sahip ana görüntü sensörlü bir ana kamera ile donatılacak. Bu sensör 16 farklı görüntüyü birleştirecek ve 192 Megapiksel çözünürlüğünde fotoğrafların çekilmesini sağlayacak.

Yeni sensör, düşük ışık koşullarında çekim yaparken görüntü kalitesini yeniden yükseltecek. Böyle bir sensör yalnızca Mi 12 Ultra modeline yer alacak. Diğer seride ise yine üst düzey lensler bulunacak. Ancak bu lenslerin nasıl olacağı şimdilik bilinmiyor. Bunlar ek olarak, Mi 12 Ultra’nın ekran altı ön kamera ile geleceği söyleniyor. ZTE ile başlayan ekran altı sensörlerin artık beklenen seviyeye geldiği ve Xiaomi tarafından da tercih edileceği söyleniyor.

Xiaomi Mi 12 Ultra

Yeni modelde 120W kablolu ve 100W kablosuz şarj teknolojilerinin yer alması bekleniyor. Bu teknolojiler sayesinde yaklaşık 10 dakika gibi bir sürede telefonu komple şarj etmek mümkün olacak. Mi 12 ailesi amiral gemisi segmentinde yer alacağı için işlemci tarafında Qualcomm‘un yeni nesil Snapdragon yonga setine yer verilecek. Muhtemelen Ultra modelde bu sefer 16 GB RAM kullanılacak.

2022’nin en hızlı ve en iyi fotoğraf çeken telefonu unvanını eline almaya gelecek olan Mi 12 Ultra’nın tasarımının nasıl olacağı henüz bilinmiyor. Muhtemelen yine arka kameranın orada AMOLED ekran kullanılacak. Ön panel de yine AMOLED panelli olacak ama bu sefer ekran daha üst düzey görüntüleme teknolojilerine ev sahipliği yapacak.
________________

Unutma;Hеr gеlеn sеvmеz.. Vе hiçbir sеvеn gitmеz.


 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:19.