IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Mayıs 2023, 02:34   #1
Kayıtlı Üye
eSaret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ircforumuicon (1) Twitter aktif olmayan hesapları kaldırıyor: Takipçi sayınız düşebilir

Birkaç yıldır etkin olmayan hesapların sosyal medya platformundan kaldırılacağını duyuran Twitter CEO'su Elon Musk, "Muhtemelen takipçi sayısında düşüş göreceksiniz" dedi.



Tesla ve SpaceX'in de sahibi olan Twitter CEO'su Elon Musk, birkaç yıldır etkin olmayan hesapların sosyal medya platformundan kaldırılacağını açıkladı.

Twitter hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunarak birkaç yıldır etkin olmayan hesapları temizleyeceklerini belirten Musk, "Bu nedenle muhtemelen takipçi sayısında düşüş göreceksiniz" ifadesini kullandı.

Twitter'ın politikasına göre kullanıcıların hesaplarının etkinliğini korumak için en az 30 günde bir giriş yapmaları gerekiyor.

Mavi tik artık ücretli
Twitter'da Musk dönemindeki en büyük değişikliklerden biri 'onaylı hesap' anlamına gelen mavi tik rozetinin ücretli hale getirilmesi oldu.

Twitter Blue, her ülkede değişiklik gösterse de ortalama aylık 8 dolar gibi ücretle satın alınırken bu durum hesapların güvenilirliği konusunda soru işaretlerine yol açtı.

Beyaz Saray'ın aralarında bulunduğu çok sayıda kamu ve medya kuruluşuyla milyonlarca takipçisi bulunan ünlü isimler Twitter'ın 'mavi tik' uygulaması için ödeme yapmayı kabul etmiyor.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:24.