IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Nisan 2024, 12:38   #1
Standart WhatsApp İçin Meta AI Testlerine Başlandı



Meta, farklı ülkelerde WhatsApp için sınırlı Meta AI testlerine başlıyor. WABetaInfo’nun haberine göre, ABD’de sınırlı bir testin ilk aşamasının ardından Meta, artık WhatsApp’taki Meta AI destekli sohbet robotu için başka bir sınırlı test turunu çeşitli ülkelere genişletiyor. Bu test, iOS için WhatsApp’ın en son güncellemelerini App Store’dan ve Android için WhatsApp’ı Google Play Store’dan yükleyenler için geçerli.

WhatsApp beta Android 2.24.7.14 güncellemesinde platformun arama çubuğu aracılığıyla Meta AI’a rahatlıkla sorgu sorabilmesi için bir özellik üzerinde çalıştığı fark edilmişti. Bu özellik, doğrudan arama arayüzünden Meta AI ile kullanıcı etkileşimini kolaylaştırmak için önerileri ve istemleri entegre etmek üzere tasarlanmış durumda. Bu aynı zamanda yapay zeka destekli yardıma erişim sürecini de geliştirecek ve kullanıcıların istemlerini girmek için Meta AI sohbetine manuel olarak gitme ihtiyacını ortadan kaldıracak.



Şirket şu anda belirli ülkelerde uygulamaları İngilizce olarak ayarlanmış belirli kullanıcılar için arama çubuğuna Meta AI entegrasyonunu sunma sürecinde. Bunun tersine, Hindistan’daki seçilmiş kullanıcılar artık Meta sohbet robotuna kolayca erişmek için üst uygulama çubuğunda uygun bir şekilde konumlandırılmış alternatif bir giriş noktasını keşfetme fırsatına sahip. Bunlar, Meta AI erişilebilirliğine ilişkin kullanıcı katılımını ve tercihlerini değerlendirmeyi amaçlayan, WhatsApp’ın kapsamlı geri bildirim toplamasına ve Meta AI deneyimini optimize etmesine olanak tanıyan iki farklı test yaklaşımı olarak nitelendiriliyor.

Bu entegrasyonun WhatsApp içindeki özel görüşmelerin gizliliğinden bağımsız olarak çalıştığını da belirtelim. Kullanıcıların arama çubuğuna yazdıkları her zaman gizli kalacak ve Meta AI sohbet robotuna kasıtlı olarak bir istem gönderilmedikçe Meta AI ile paylaşılmayacak.

Bakalım, WhatsApp için Meta AI tüm kullanıcıların genel kullanımına ne zaman sunulacak?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:17.