IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Mart 2024, 18:07   #1
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart WhatsApp'a "Etkinlikler" Özelliği Geliyor: Topluluklardaki İletişim Kolaylaşacak!

WhatsApp'ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. "24.6.10.73" kodlu iOS beta sürümde tespit edilen özellik, WhatsApp topluluklarına "Etkinlikler" bölümü ekleyecek.
WhatsApp, bundan aylar önce dikkat çeken bir özellikle gündeme gelmişti. Uygulamanın "2.23.21.12" kodlu Android beta sürümünün kodlarında tespit edilen bu özellik, WhatsApp'a "Etkinlikler" bölümü getirecekti. WhatsApp toplulukları için oluşturulan bu özellik, topluluk yöneticilerinin insanları aynı saatte o grupta bulunmalarını sağlamayı amaçlıyordu.

WhatsApp, bugüne dek bu özellikle ilgili hiçbir somut adım atmadı. Ancak şimdi, bu durum değişti. Etkinlikler özelliği, uygulamanın "24.6.10.73" kodlu iOS beta sürümünde yeniden ortaya çıktı. Özellik, WhatsApp topluluklarındaki iletişimin güçlendirmeye yarayan önemli bir yenilik olarak karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

WhatsApp'ın yeni özelliği işte böyle görünüyor:



WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı yeni özellik, topluluk yöneticilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak türden. Çünkü bir topluluk yöneticisi, Etkinlikler özelliğini kullanmak istediğinde etkinlik için bir isim ve en fazla 2048 karaktere kadar açıklama metni yazabilecek.

Etkinliğin gününü ve saatini de bu özellik üzerinden belirleyecek olan yönetici, dilerse video arama özelliğini de aktif edecek. Etkinliğe katılmayı kabul eden topluluk üyeleri, etkinlik saati geldiği an, konuyla iglili bildirim alacaklar.

WhatsApp'ın yeni özelliği Android'de böyle görünüyordu:



WhatsApp, Etkinlik özelliğine ilişkin hiçbir açıklama yapmadı. Hâl böyle olunca özelliğin ne zaman yayımlanacağı şimdilik belli değil. Ancak şunu unutmamak gerekiyor ki bu özellik, ilk kez 11 Ekim 2023 tarihinde gün yüzüne çıkmış, sonradan kaybolmuştu. Bu kez de böyle bir durum yaşanabilir. Belki de WhatsApp, artık Etkinlikler özelliği için son rötuşları yapıyordur. Tüm bunlar, zaman içerisinde belli olacak.
________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:13.