IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Web Site Tanıtımı Web site tanıtımlarına bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Mayıs 2024, 00:50   #1
Kayıtlı Üye
lesonya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yamaç paraşütü

Fethiye'de Heyecan Dolu Yamaç Paraşütü Deneyimi
Fethiye, Türkiye'nin en popüler turistik destinasyonlarından biri olup özellikle yamaç paraşütü deneyimi ile adından söz ettirir. Bu deneyim, hem yerli hem de yabancı turistler tarafından ilgi görmekte ve heyecan dolu anlar yaşatmaktadır. İşte Fethiye'deki yamaç paraşütü deneyimine dair ayrıntılar.

Başlangıç Noktası Babadağ
Fethiye'deki yamaç paraşütü deneyiminin başladığı yer Babadağ'dır. 1960 metreye kadar yükselebilen bu dağ, mükemmel manzarası ve elverişli rüzgar koşulları ile yamaç paraşütü için ideal bir noktadır. Babadağ'dan atlayış yapan paraşütçüler, Fethiye'nin eşsiz doğal güzelliklerini kuş bakışı görme fırsatı elde ederler.

Yamaç Paraşütü Deneyimi
Yamaç paraşütü deneyimi, bir pilot eşliğinde gerçekleştirilir ve genellikle 25-30 dakika sürer. Bu süre zarfında paraşütçüler, özgürlüğün ve adrenalinin doruklarına ulaşır. Ayrıca, Fethiye Körfezi, Ölüdeniz ve Kelebekler Vadisi gibi yerlerin panoramik görüntülerini izleme olanağına sahip olurlar.

Güvenlik Önlemleri
Yamaç paraşütü, belirli bir risk taşıyan bir spor dalıdır. Ancak Fethiye'de bu deneyimi sunan şirketler, gerekli tüm güvenlik önlemlerini alır. Her paraşütçüye, uçuş öncesi detaylı bir güvenlik brifingi verilir ve gerekli tüm ekipmanlar sağlanır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Fethiye'deki yamaç paraşütü deneyimi, unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz, heyecan ve adrenalin dolu bir deneyimdir. Babadağ'ın eşsiz manzarası eşliğinde, Fethiye'nin doğal güzelliklerini kuş bakışı görme fırsatını kaçırmayın.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:18.