IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Şubat 2022, 21:30   #1
BANLI ÜYE
Kanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Vbulletin 5 Nedir? Vbulletin 5 Özellikleri, Vbulletin 5 Yenilikleri

vBulletin 5 Modern topluluk oluşturma ve kullanım kolaylığı getirmek için dizayn edilmiştir.

Site Builder
VBulletin 5 Connect'in en iyi yeni özelliklerden biri Site Builder olduğunu. Site Builder sizin siteleri oluşturmak ve yönetmek için yeni bir yoldur. Bu sürükle ve hızlı ve kolayca ihtiyaçlarınıza uygun özel sayfalar oluşturmanızı sağlamak için teknolojiyi bırakın sahiptir. Hızla ve kolayca özel renk kombinasyonları ile yeni bir stil oluşturabilirsiniz böylece Site Builder ayrıca Stil Jeneratör içerir.

Her şey İçeriği
VBulletin 5, biz her şeyi içeriğin olduğu bir fikir geliştirdik. Bu kanallar, düğümleri ve gerçek içerik içeren yeni bir içerik modeli etrafında inşa edilmiştir. Bu modelde her şeyi çalışır aynı, her şey aranabilir ve her şeyi modern bir giriş sistemi sağlar. Yeni içerik ekleme kullanıcılar için daha sezgisel olmalıdır.

Yeni Arama

Tüm içeriği kolayca arama böylece Arama Motoru mimarisi yeniden olmuştur. Sıfırdan yeniden yazıldı, yeni bir arama motoru daha alakalı bilgi ve doğru sonuçlar vermelidir.

MVC Mimarisi
vBulletin 5 Bağlan her zamankinden daha önce sunum mantığı iş mantığını ayırmak için tasarlanmış yeni bir MVC Mimarisi tanıttı. Bu sistem vBulletin 5 hızlı olacak ve biz yazılıma yeni özellikler getirecek şekilde kolayca uzatılabilir sağlayacaktır.

Duyarlı Tasarım
İnsanlar bu gün çok farklı boyutlarda cihazlar kullanıyorsunuz. Bu telefonlar, tabletler ve ultra-yüksek yoğunluklu monitörler içerir. Biz cihaza ölçekler kullanılan bu sistem vBulletin 5 duyarlı tasarım dahil ettik. Mobil stilleri endişesi ve birden fazla cihaz için bir şeyler yapılandırmak çalışıyorum artık. vBulletin otomatik olarak kullanıcının cihazın ekran boyutunu ayarlar.

Genişletilmiş API
VBulletin API genişletilmiştir. Mobil uygulamalar API yararlanabilirsiniz değil sadece, vBulletin web arayüzü hem de kendi amaçları için kullanır. Bu daha iyi yapılandırılmış bir tasarım ve bir kez olursa olsun erişilen nasıl her şeyi kodlamak için yeteneği sağlar.


Minimum Sistem Gereksinimleri
vBulletin web tabanlı bir uygulamadır ve bu gibi bir kaç minimum gereksinimleri vardır. VBulletin çalıştırmak için, aşağıdaki şeyleri içeren bir web hosting sağlayıcısı gerekir:

PHP sürüm 5.3.0 veya üstü
MySQL sürüm 5.1.5 veya üstü
Önceden kayıtlı etki alanı adı
Sabit disk alanı 200 Megabayt


Motor Rewrite - Bir motor rewrite vBulletin'in Dostu URL işe yönlendirme için gereklidir. Popüler rewrite motorları Apache mod_rewrite ve IIS 7 veya daha üstü için "URL Rewrite" içerir.

Çoğu hosting sağlayıcıları zaten kendi sunucularında bu uygulamaları yüklü.Yukarıdaki şartları demek ile, vBulletin yazılım herhangi bir modern web sunucusu yazılımı kullanarak herhangi bir işletim sistemi üzerinde çalışır.

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

Aşağıdaki ayarlar ve yazılım paketleri gerekli değildir ancak vBulletin deneyimini daha keyifli hale getirecek. Sizin sağlayıcı barındırma bu sunucu üzerinde kullanılabilir olup olmadığını söyleyebilirim.

MySQL 5.5 veya üstü.
cURL veya OpenSSL desteği - Facebook Connect gibi üçüncü taraf hizmetlere güvenli bağlantı sağlar.

MySQLi desteği - MySQLi vBulletin kullandığı veritabanına bağlanmak için daha sağlam bir yazılım kütüphanesidir.
Iconv desteği - ekstra dil ve karakter seti desteği sağlayan bir kütüphane.
OpCode Önbellek - APC veya XCache gibi bir OpCode Önbellek sizin vBulletin yazılımının performansını artıracaktır. Bir OpCode Önbellek anlamlı PHP dosyaları ön ayrıştırma ve hızlı erişim için bellekte sık kullanılan verileri tutarak vBulletin performansını artırabilir önbelleğe alma mekanizmasıdır.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:12.