IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Aralık 2021, 09:43   #1
ßen KaßusLar iLe Büyüdüm HayaL Etmek Ne Haddime?
CeZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Masterchef Türkiye kaptan kim oldu? MasterChef Türkiye 6 Aralık kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef kaptan kim seçildi?

Masterchef Türkiye'de 6 Aralık Pazartesi akşamı yarışmacılar kaptanlık için kıyasıya mücadele sergiledi. 6 Aralık 2021 tarihinde yayınlanan bölümde kaptanlık yarışında mavi önlüğü ve kırmızı önlüğü kimlerin kazandığı merak edildi. Peki, Masterchef Türkiye'de haftanın kaptanları kimler oldu? Masterchef Türkiye kaptan kim oldu? MasterChef Türkiye 6 Aralık 2021 kazanan isim belli oldu! Masterchef kaptan kim seçildi?
Masterchef Türkiye'de bu akşam kaptanlık için büyük mücadele verildi. Kaptanlık için mücadele veren yarışmacılar ile ilgili vatandaşlar en çok "Masterchef Türkiye'de haftanın kaptanları kimler oldu? Masterchef Türkiye 2021 kaptanlar kim oldu? Masterchef Türkiye 6 Aralık 2021 kazanan isim belli mi?" sorularını araştırmakta. İşte MasterChef Türkiye'nin ilk hafta kaptanları…


MASTERCHEF KAPTANLAR KİM OLDU?
MasterChef Türkiye'de mavi önlüğü kazanan isim belli oldu. Şefler, bu hafta gerçekleşen kaptanlık mücadelesinde yarışmacılardan dürüm yapmasını istedi. Buna göre şeflerin tabağını en çok beğendiği Hasan, MasterChef'te ilk haftanın kazananı oldu. Hasan, mavi önlüğü kazanmasının ardından Kırmızı Takım kaptanı olarak Mert'i seçti. Böylece ilk hafta kaptanları Hasan ve Mert oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE TAKIMLAR BELLİ OLDU!
Kazanan Hasan mavi takım kaptanı olurken, mavi takımda yer alacak isimler;

Hasan - Kaptan

Araz

Sergen

Tahsin

Görkem

KIRMIZI TAKIM YARIŞMACILARI KİM OLDU?
Hasan'ın seçtiği isim olan Mertkırmızı takım kaptanı olmaya hak kazandı. Kırmızı takımda yer alacak isimler ise şu şekilde.

Mert - Kaptan

Eren

Burcu

Dilara

MASTERCHEF DÜELLO KİM KAZANDI?
Mavi takım kaptanı Hasan ile kırmızı takım kaptanı Mert, düelloda karşı karşıya geldi. Kaptanlar, gözleri kapalı halde önlerin gelen şeylerin ne olduğunu bilmeye çalıştılar. Kaptanlar düellosunu kazanan Hasan oldu.

MASTERCHEF AVANTAJ OYUNU NEDİR?
MasterChef'te "Kaptanlar Düellosu" oyununu kazanan mavi takımın avantajı belli oldu. Mavi takım kaptanı Hasan, kendi takımından bir isim ile karşı takımdan bir isimin karşı karşıya geleceği grupları oluşturma hakkına sahip oldu.
________________

Aşk]Çok Kısa Unutması Neden Uzun?
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:57.