IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni
  • 4 Post By CeReN

 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2021, 15:08   #1
Webmaster
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Insanlar diyorum insanlar

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İnsanlar iyisi kotusu yanlisi dogrusu acisi tatlisi sevgisi ve sevgisizligi ile yasayan dunya uzerinde ki kisilere verilen toplu bir isimdir. Kisiler tek basina olduklarinda kisi ve birey gibi kelimeler ile adlandirilmak da ayni ulke sehir gibi toplum icinde yasayan kisiler toplulugu cogul olarak insanlar kelimesi ile adlandirilmaktadir. Yasanilan hayatlar yasam sartlari cogu insan icin farkli durumlar sergilemektedir. insanlar-diyorum-insanlarDar gelirli yasayan insanlar bolluk ve refah duzeni yuksek insanlar oldugu gibi bir bardak suya bir yudum ekmege muhtac olan kisiler de bulunmaktadir. Yasama dunyasi herkese ayni sekilde davranmamaktadir. Tum dunya yi saran covit19 virüsü ve devamli sekil degistirerek farkli varyantlari ile ugrasilirken gelistirilmis olan asiya hala ulasamayan bir cok ulke bulunmakda buda ulkelerin zenginliklerine gore ayrilislara sebep olmustur.

Turksohbet sohbet sunuculari arge calisanlari dunya uzerinde olan bu zenginlik ve fakirlik kavramini ortadan kaldirmis ve girislerini sunucu icinde tamamen ucretsiz bir sekilde gerceklestirmistir. Din dil Irk ayrimi gozetmeyen hatta gay ve lez tarzi kullanicilarin bile cok rahat sekilde sohbetlerini gerceklestirip insanlarla tanisabilme sansi saglamistir. Dunya uzerinde bir duzen saglanmak isteniyorsa oncelikle ayrimcilik isimli kelimeyi kaldirmamiz lazimdir. İnsanlari esit gormeli ayni dunya uzerinden ayni havtürk-sohbet-yeni-kisiler-ile-tanisayi icimize cektigimizi asla unutmamiz gerekmektedir. Bir sohbet ortami dusunun her ulkeden girisleri olan dilllerin farkli oldugu ama ruhlarin birlestigi her sekilde anlasmanin saglandigi kimsenin herhangi bir kistas ortamina konulmadigi isde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu ortami sizler icin gerceklestirmis ve tum emeklerini sizlerin hizmetine sunmustur.
Hayat ne kadar zor dikenli yollar uzerine kurulmus olsada insanlar bir sekilde mutlu olmanin yollarini bulmaktadir. Bu nedenledir ki kendimizi ve yasadigimiz ortamlari mutluluk uzerine programlamali herseyin bir sekilde duzelecegi hissini kabul etmemiz gerekmektedir. Her canlinin ölümü tadacagi bu dunya uzerinde kirilmalar ve uzulmelerin bizlere hic bir care olmayacagini anlamamiz gerekmektedir. Türk Sohbet Mobil kullanici ailesi icinde yerimizi almali ve kazanacagimiz dostluklara odaklanarak hayatimiza farkli bir yon vererek devam etmek icin caba gostermeliyiz. Yeni kisiler,yeni hayatlar ve yeni bir dunya duzeni icinde yerimizi almali Turksohbet sayfalarina giris yaparak hayatimiza yon vermeliyiz.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
KahKaha, Gökçen, MeTaLLiCa ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
________________

Bizde MutSuz Olalim ~
 
Alt 13 Kasım 2021, 18:50   #2
Standart

Konu nerdeeen nereye bağlanmış, başarılı
Emeğinize sağlık.

________________





 
Alt 15 Kasım 2021, 14:50   #3
Webmaster
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
KahKaha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konu nerdeeen nereye bağlanmış, başarılı
Emeğinize sağlık.
tşk ediyorum : )

________________

Bizde MutSuz Olalim ~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:51.