IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By CeReN

 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Mayıs 2023, 11:23   #1
Webmaster
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Mutlu Ciftlerin Yapmaktan Zevk Aldigi 8 Sey

Iliskileri surdurebilmek gun gectikce daha zorlu hale geliyor. Insanlarda artan guvensizlikler ve ozel hayata yapilan mudahaleler birlikteliklerin bitmesine sebep oluyor. Ancak beraberken yapilan etkinlikler ve aliskanliklar iliskinizin cok daha saglikli ve mutlu olmasini saglayabiliyor. Uzmanlar mutlu iliskisi olan kisilerin ayni seyleri yaptigini paylasiyor. Asagida yer alan davranislardan en ucunu yapiyorsaniz iliskiniz bircok iliskiye gore cok daha saglikli ve mutlu demektir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

1- BIRLIKTE BIR HOBI EDININ


Kisisel hobilerinizin olmasi her biriniz icin harika olsa da, bir cift olarak eglenecek bir seyler bulmaniz da onemlidir. Belirli bir spor yapmaktan veya birlikte film izlemekten herhangi bir sey olabilir. Bir aktivite secin ve taahhut edin. Ikinizin de bunu normal rutininizin bir parcasi haline getirmeniz ve en onemlisi birlikte eglenmeniz ve kaliteli zaman gecirmeniz onemlidir.

2- BIRBIRINIZIN ALANINA SAYGI GOSTERIN


Mutlu ciftler inanilmaz bir yakinligi paylasirlar ama ayni zamanda sinirlari asmamayi da bilirler. Sevdiginiz kisinin alanina saygi duymak ve onlara nefes almalari icin alan vermek, neseli bir ortaklik icin cok onemlidir. Bir iliskide bogulmus veya kapana kisilmis hissetmek ikiniz icin de olumsuzdur.

3- BIRLIKTE TATILE CIKMAYA ZAMAN AYIRIN


Asiri suslu bir sey olmak zorunda degil. Bir hafta sonu kacamagi olabilir veya paraniz kisitliysa, sahilde veya daglarda butun bir gun olabilir. Buradaki fikir, gundelik kaygilardan ve olasi catismalardan uzakta, gevsemek ve birlikte kaliteli zaman gecirmektir. Cevredeki bir degisIklik her zaman canlandirici bir olasiliktir.

4- YATAGA KIZGIN GIRMEYIN


Bir sorun varsa, hemen cozun. Siseye koymayin ve her seyin kendi kendine cozulmesini beklemeyin. Bu tur bir tutum sadece kizginliga yol acar. Olgun ciftler sorunlarini konusurlar ve kin beslemezler. Akil sagliginiz size tesekkur edecek.

5- GUNDE EN AZ BIR KEZ SENI SEVIYORUM DEYIN


Bu kulaga bariz gelebilir, ancak esinizin sizin icin ne kadar onemli oldugunu duzenli olarak iletmek cok onemlidir. Onlari ne kadar sevdiginizi ve takdir ettiginizi anlamli bir sekilde soylemek sizi daha da yakinlastirabilir. Kulaga otomatik veya bos gelmemek icin kendinizi ciddiyetle ifade etmeniz onemlidir.

6- BIRBIRINIZDEN BAGIMSIZ HAYATLARA SAHIP OLUN

Hobileri ve ilgi alanlarini paylasmak, birbirinden bagimsiz yasamlara sahip olmak kadar onemlidir. Partnerinizi sadece sizin bir uzantiniz olarak degil, kendi fikirleri ve ozlemleri olan tamamen bagimsiz bir kisi olarak kabul etmek, saglikli bir iliskideki en kritik seylerden biridir. Sevdiginiz kisiyi essiz bir birey olarak taniyin ve dogru yolda olacaksiniz.

7- YEMEKLERINIZI AYNI SAATTE YIYIN


Rutinlerdeki farkliliklar nedeniyle her ogunu paylasmak imkansizsa, gunde en az bir ogunu birlikte yemeye calisin. Ve birbirinizin arkadasligindan gercekten keyif alin. Orada oylece oturup telefonunuzda gezinmeyin. Birbirinize tum dikkatinizi verin, gunlerini sorun, hafta sonu icin planlar yapin, vs. Partnerinizle her firsatta kaliteli zaman gecirmek asla kotu bir fikir degildir.

8- BIRBIRINIZIN HAYALLERINI DESTEKLEYIN


Partnerinizin umutlarini ve hayallerini desteklemek, sevildigini ve onemsendigini hissetmesini saglayacaktir. Mutlu ciftler birbirlerinin ozlemlerini dinler ve birbirlerini neselendirir. Isler yolunda gitmediginde ve zor zamanlarda da birbirlerinin yaninda olurlar.


ALİNTİ ~
Ysf bunu beğendi.
________________

Bizde MutSuz Olalim ~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:43.