IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Nisan 2023, 08:56   #1
Webmaster
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Murat Terlemez Biyografisi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1989’da Istanbul, Sariyer’de dogmustur. Ilk ve orta ogrenimini Emirgan Karaca Pasa/Osman Sacmaci Ilkogretim Okulunda, lise ogrenimini ise Emirgan Bogazici Behcet Kemal Caglar Lisesi Sosyal Bilimler Alaninda tamamlamistir.

Spor bilimlerine ve psIko-sosyal alanlara her zaman ilgi duyan Terlemez, Istanbul Universitesi Hasan Ali Yucel Egitim Bilimleri Fakultesinde, Beden Egitimi ve Spor Ogretmenligi Pedagojik Formasyon Programini tamamlamistir (Programin Felsefe Grubu Ogretmenligine de gecerli olmak uzere). On lisans egitimini bolum birincisi ve onur ogrencisi olarak yonetim organizasyon programi uzerine alan Terlemez, birinci lisans egitimini Eskisehir Anadolu Universitesi Isletme Fakultesinde, ikinci lisans egitimini Istanbul Okan Universitesi Spor Yoneticiligi Bolumunde (Tam Burslu) onur ogrencisi olarak tamamlamistir. Ucuncu lisans egitimini ise Istanbul Universitesi Sosyoloji Bolumunde tamamlamistir.

Murat Terlemez Biyografisi
Yuksek Lisans egitimlerinin birincisini Istanbul Okan Universitesi Sosyal Bilimler Enstitusu Spor Yonetimi Tezli Bolumunde (Burslu) Antik Donem Oyunlari konulu Spor Tarihi teziyle tamamlamis olup ikinci yuksek lisans egitimini ise Altinbas Universitesi Lisansustu Egitim Enstitusu PsIkoloji Tezli Bolumunde (Burslu) Sinizm ve Baglilik konulu tezini yazmistir. Doktora egitimini halen Marmara Universitesi Saglik Bilimleri Enstitusu Beden Egitimi ve Spor Anabilim Dali’nda devam ettirmektedir.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Universitesi SEM’de PsIkolojik Dayaniklilik, Selcuk Universitesi SEM’de Sosyal PsIkoloji, Istanbul Gedik Universitesi SEM’de Saglik PsIkolojisi ve Eskisehir Anadolu Universitesi’nde Hakem Egitimi sertifika programlarini basariyla tamamlamistir. Universitelerde etkinlik baskanligi ve bolum temsilcilikleri yapan, cok sayida gonullu gorevde ve sosyal farkindalik projelerinde yer alan, farkli alanlarda antrenorlukleri, lisanslari ve hakemlik belgeleri olan, cesitli egitimleri ve baskaca sertifika programlarini (Danismanlik/Egitim Merkezleri, Enstituler ve Dernekler) basariyla bitiren ve sempozyumlara (PsIkoloji ve Spor Tarihi) katilim saglayan Murat Terlemez’in, Egzersiz ve Spor PsIkolojisi Dernegi ile Spor Bilimleri Dernegi’nde uyeligi bulunmaktadir.

Terlemez’in kitaplarinda, psIko-sosyal konular ile olaylar, tarihe yolculuk temalari, bilimsel bilgiler ile hikayelestirmeler ve kisisel gelisimin degerleri on plana cikmaktadir. Basilmis uc adet kitabi (Frau, Dil-Kusa, Sen Bir Sey Degil Her Bir Seysin), on dort adet akademik makalesi (Liderlik, PsIkoloji ve Spor) ve bir adet sempozyumlarda bildirisi bulunan Terlemez, ayrica on alti yillik calisma hayatinin sekiz yilini ozel sektorde gecirmis olup son sekiz yilini ise halen bir kamu kurulusunda devam ettirmektedir.

Eserleri

Kitaplari

Frau (Roman),Luna Yayinlari

Dil-Kusa (Roman),Luna Yayinlari

Sen Bir Sey Degil Her Bir Seysin, Perseus Yayinevi

Dergi Yazilari:

Yazilarimla Birlikte Kesfedilmemis Dunyalara Yolculuk.

Kadinlar, Cocuklar ve Hayvanlar.

Ruhlar Mi Eristi Huzura, Yoksa Bedenler Mi Tutundu Hayata?

Ac Kanadini, Uc Pesinden Hayallerinin.

Uluslararasi Dergilerde Yayinlanan Makaleler

Turkiye’de Sportif Kuresellesmenin Etkileri

Egzersiz ve Spor Alaninda Donusumcu Liderlerin Motivasyona Etkileri

Liderligin Spora Yansimasi, Imgelem Dergisi

Spor Aktivitesi Ozguven, Serotonin ve Dopamin

Spora Katilimda Cekingenlik

Sporda Antrenor ile Liderlerin Yaklasimlari, Davranis Ozellikleri

Sosyal Fobinin Spora Etkileri

Ulusal Dergilerde Yayinlanan Makaleler

Antrenor-Sporcu Arasindaki Iletisim Sureci ve Olumlu Iletisim

Beykoz Ilcesinde Erken Cumhuriyetten Gunumuze Salon Sporlarinin Gelisimi

Modern Spor ve Sosyoloji

Sporda Liderlik Tipleri, Yaklasimlari ve Fonksiyonlari

Antrenorlerin Davranis Ozellikleri, Ilke ve Calisma Yontemleri

Sosyal Fobinin Spora Etkileri, Igdir Universitesi Spor Bilimleri Dergisi


ALİNTİ ~
________________

Bizde MutSuz Olalim ~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:16.