IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Ağaç Şeklinde Aç25Beğeni

 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08 Nisan 2023, 12:37   #1
Webmaster
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Erkeklerin Kadinlarda Baktiklari İlk Yer

Bugun neyin cekici neyin cekici olmadigi bizim disimizda pek cok kisi tarafindan arastiriliyor: Ornegin Manchester Universitesi'nin yaptigi bir arastirma, rujun unutulmus bir kadina bakisinin suresini buyuk olcude artirdigini gosteriyor. Manchester'in "sozlu kahramanlari", erkeklerin goz hareketlerini izleyerek bir kadinla tanistiktan sonraki ilk 10 saniyenin en az yarisini dudaklarina bakarak gecirdikleri ve soz konusu kadin vucudunun bu bolumunu pembe rujla vurgulasa bile bu surenin uzayabilecegi sonucuna vardilar. Yapilan arastirmalarda erkeklerin bir kadinla tanistiklarinda ilk baktiklari yerleri siraladi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Erkeklerin kadinlarda dikkat ettigi ilk seylerden bir digeri ise gulumsemedir. Erkekler guzel bir gulumsemeden etkilendiklerini acikliyorlar. Gulumsemek, ilk tanisma ortaminda mutluluk ve iyimserlik sinyali yollayarak karsinizdaki kisinin size yakinlasmasini kolaylastirir.

GOZLER


Arastirmalar, erkeklerin yaklasIk yuzde 70’inin kadinlarda gozlere ve bakislara dikkat ettigini tespit etti. Gozler tum duygulari ifade edebilen en onemli arac olarak goruluyor. Bir kadin bakislariyla icindeki tum duygulari erkege yansitabilir. Derin ve anlamli bakislar erkekler icin onem tasiyor.

SACLAR


Bircok kadin erkeklerin saclara onem vermedigini dusunse de yaniliyor. Saclar erkeklerin ilk baktiklari bolumler arasinda bulunuyor. Guzel ve bakimli gorunen saclar erkekleri etkilemek icin etkili araclardan.

GOGUS
Erkeklerin ilk baktiklari yerin gogusler oldugu dusunulse de gogusler ilk kisimlarda yer almiyor. Ancak gozler, gulumseme ve saclardan sonra gogusler de erkekler icin onem tasiyor. Dogurganlik ve anaclik sembolu olarak gorulen gogusler erkeklerin dikkatini cekiyor.


ALİNTİ ~
ESinti, SuGaRBoY, Selma ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
________________

Bizde MutSuz Olalim ~
 
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:02.